TRENDOVI

Torbe s uzorcima su veliki proljetni hit, a ovo su najljepši modeli!

Upečatljivi modeli koji neće proći nezapaženo!

Pred nama su sve ljepši dani, a to znači da je savršen trenutak kako biste garderobu ‘začinili’ na pravi način. Tako osim vibrantnih boja i lepršavih krojeva obožavamo i uzorke, a ovog proljeća riječ je o odabiru s kojim ne možete pogriješiti. Životinjski ili cvjetni, geometrijski ili točkice, nosi se baš sve, a moramo priznati da spomneuti detalji izgledaju posebno dobro na torbama!

Torbe s uzorcima su zanimljiv modni dodatak koji podiže svaku kombinaciju, čini ju drugačijom i posebnom, a dobra vijest je što popularni brendovi imaju doista sjajnu ponudu. Naime, zebra uzorak ovog proljeća nametnuo se kao apsolutni ‘must have’, ali to ne znači da smo zaboravili na druge klasike kao što su tigrasti ili pak cvjetni. Mi predlažemo da se odlučite za onaj koji najviše pristaje vašem stilu i pritom naglašava osobnost jer u tom slučaju možete biti sigurni da dinamične i nadasve posebne modne priče neće izostati.

Što se tiče kombiniranja torbi s uzorcima, budući da je najčešće riječ o vrlo dominantnim, odnosno statement modelima, pripazite da je ostatak kombinacije neutralnih tonova ili ako je riječ o onim jarkim, da nema previše drugih uzorka koji mogu stvoriti nepotreban kičasti dojam. Torbe s uzorcima same po sebi svaki outfit čine zanimljivijim, a odabirom nešto smirenijih boja s lakoćom ćete dopustiti torbi da stilski prevladava.

Budući da stylish torbi nikad dosta, u nastavku smo izdvojili nekoliko predivnih modela s uzorkom iz aktualne ponude najdražih brendova!

Reserved (250 kn)

Bershka (100 kn)

Mango (250 kn)

Zara (180 kn),Stradivarius (150 kn)

By Far (€490)

Zara (180 kn)

Uterque (550 kn)

Mango (50 kn, 170 kn)

Balenciaga (€1,690)

Bershka (70 kn)

Gucci (€2,500)

Foto: Instagram, Uterque, Bershka, Reserved, Zara, Stradivarius, Net-a-Porter
Objavljeno: 30.03.2021. u 10:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p