TRENDOVI

Torbe su omiljeni božićni poklon s kojim ne možete pogriješiti!

Stylish modeli za divne i posebne kombinacije!

Modno pravilo koje svi vrlo dobro znamo glasi kako su upravo detalji ti koji cijeloj kombinaciji podaruju posebnost i upečatljivost, stoga nimalo ne čudi da upravo torbama pridodajemo veliku pažnju. Naime, riječ je o istovremeno funkcionalom i stylish dodatku, a nije naodmet niti činjenica da torbe možemo kombinirati na mali milijuna načina i to na uvijek drugačiji i kreativan način.

Torbe su baš poput cipela, koliko god ih imamo, jednostavno ih nikad nije dosta. Kao što smo spomenuli, ovaj upečatljivi detalj ponajprije krije vrlo funkcionalnu i praktičnu svrhu, a potom naravno i estetski pečat koji oslikava bašu osobnost i stil. Govorimo li o trendovima, ove sezone nekoliko modela nametnulo se kao 'must have', a to vrlo dobro zna i jedan od omiljenih srpskih brendova Mona. Mona je prepoznatljiva po svom elegantnom i pročišćenom dizajnu koji vješto isprepliće i trendi elemente. To znači da su njihovi komadi kao stvoreni za ženu koja voli klasiku s pomakom te svaki styling nadopuniti zanimljivim komadima.

Tako torbe koje trenutno možemo pronaći u ponudi savršeno odgovaraju opisu i ne sumnjamo da će se s lakoćom uklopiti u svačiji stil. Kao jedan od najpopularnijih modela sezona ističe se mali baguette model torbe koju nosimo preko ramena te tako izgledamo elegantno, a chic. U Moni možete birati između nekoliko sjajnih modela, ali i boja, pa tako osim neutralnog kolorita, ne sramite se posegnuti i za bojama koje će kombinacijama podariti dinamiku i autentičnost. Također, iako baš sve modele želimo u svojoj kolekciji, Mona torbe su idealan božićni poklon s kojim niti jedna ljubiteljica mode neće ostati razočarana, pa svakako razmislite i o toj mogućnosti.

746,10 kn

1.034,10 kn, 1.124,10 kn

683,10 kn

Osim mini baguette modela, volimo i torbice preko ramena koje su iznimno praktične i zgodne za svakodnevne kombinacije u kojima vam je funkcionalnost na prvom mjestu. Ipak, ako ne odustajete od većih modela u koje možete pospremiti sve potrebno, Mona nudi vrlo posebne varijante koje osvajaju već na prvi pogled.

Uz model torbe, vrlo su bitni i detalji. Reljefne površine, zanimljive ručke ili dodatci poput statement kopče, marama kao ukras... samo su neke od 'sitnica' na koje valja obratiti pažnju želite li da vaša torba doista bude dodatak koji će svaki styling učiniti drugačijim. Isto tako nešto jednostavnije modele možete ukrasiti po želji i to svaki puta drugačije, pa tako nema baš nikakvog razloga da već danas ne požurite po novi model Mona torbe koji će vas dodatno inspirirati.

Želite li nabaviti novu Mona torbicu za sebe ili pokloniti dragoj osobi, to možete učiniti online ili pak otići u neku od prodavaonica u Zagrebu ili Splitu, a kako bi vam odabir što jednostavnije pošao za rukom, mi smo u nastavku izdvojili nekoliko prekrasnih modela koji su apsolutno oduševili!

1.061,10 kn

782,10 kn, 809,10 kn

782,10 kn

1.187,10 kn, 746,10 kn

1.439,10 kn

809,10 kn, 899,10 kn

872,10 33 kn

Foto: Mona, Instagram
Objavljeno: 28.11.2020. u 11:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p