MODNI DODACI

Torbe u koje je zaljubljena Olivia Palermo

Modeli po mjeri prave šminkerice
Olivia Palermo 
 
Poznata ikona stila i jedna od najbolje odjevenih žena svijeta, Olivia Palermo, često na svojoj stranici otkriva zanimljive brendove na koje valja obratiti pažnju. Jedan od posljednjih o kojima je pisala je onaj naziva Delvaux koji je prekrasnu njujoršku trendsetericu oduševio ponudom fantastičnih dnevnih i večernjih torbi koje dolaze u divnim modelima i bojama. Delvaux je zapravo jedan od najstarijih brandova specijaliziran za izradu torbi i modnih dodataka, poznat po nevjerojatno kvalitetnoj izradi i materijalima.

Njihove torbe oduševit će sve ljubiteljice minimalizma i klasike, koje su u potrazi za kožnim modelima koji traju duže od jedne sezone. Za svoju jesensku kolekciju inspiraciju su pronašli u belgijskoj arhitekturi i pretočili su je u jednostavne modele koji traju godinama.
 
U jesenskoj kolekciji možete pronaći klasične modele u bijeloj, crnoj i boji bijele kave, no brand se pobrinuo da i one nešto hrabrije trendseterice pronađu savršene modele za svoje kombinacije. Za njih su dizajnirali neodoljive torbe u jarkim i pastelnim bojama, za kojima će bez imalo sumnje poludjeti i spomenuta njujorška ikona stila.
 
Olivia Palermo 
 
Olivia Palermo 
 
Olivia Palermo 
 
Olivia Palermo 
 
Olivia Palermo 
 
Olivia Palermo 
 
Olivia Palermo 
 
Olivia Palermo 
 
Olivia Palermo 
 
A.B.
Objavljeno: 14.04.2015. u 11:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p