MODNI DODACI

Torbe za urbane princeze osvajaju i ove sezone

Kolekcija Alexander Wang asesoara za proljeće/ljeto 2012.
Sezonu za sezonom, torbe Alexandera Wanga proglašavaju se jednima od najboljih na njujorškim pistama, a ništa drugačija nije bila ni njihova proljetna kolekcija prikazana prošle jeseni, koja je iznjedrila nekoliko itekako pamtljivih stilova. Oni su ovih dana preplavili Hollywood, ali i ostatak trendovima sklonog svijeta, dokazujući kako se mladog i talentiranog Wanga nikako ne možemo zasititi.


Klasično urbani Wangov štih provlači se i kroz ovosezonsku kolekciju torbi, reinterpretirajući već nam dobro znane modele Rocco Duffel i Diego Bucket, a provjerenu formulu koja je u jedno spojila minimalistički dizajn sa zakovičastim detaljima američki dizajner doista nema potrebu napuštati, jer spomenute torbe njegova su najisplativija investicija.

Ipak, mnogo zanimljiviji od dosad viđenog pokazali su se ruksaci od sjajne kože, koji već na prvu osvajaju upadljivim i prilično neobičnim dizajnom. Ovi estetski do vrhunca dovedeni primjerci dolaze u nekoliko prigušenih boja, kojima je Wang sklon čak i u vedrije godišnje doba. Čitavu kolekciju proljetnih torbi Alexandera Wanga pogledajte u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Tooklookbook

Objavljeno: 24.05.2012. u 20:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p