MODNI DODACI

Torbice koje bismo voljeli imati u svojoj kolekciji

Ekskluzivni Olympia Le-Tan modeli za Net-a-Porter

Nakon nekoliko godina dominiranja svjetskom modnom scenom, originalne torbice Olympije Le-Tan više nije potrebno unaprijed najavljivati. Modeli izrađeni u maniri pravih malih literarnih djela prošetali su većinom svjetskih crvenih tepiha, a na svoju listu želja dosad su ih uvrstile tisuće trendseterica.

Ipak, već dobro poznatim torbicama odlučili smo priuštiti još malo medijskog prostora, i to zbog ekskluzivne kolekcije koju je francuska dizajnerica osmislila za web shop Net-a-Porter. Ovog puta njene su otkačene torbe inspirirane poznatim bajkama braće Grimm, kao i djelima književnika Rainera Rilkea, Clivea Sansoma i mnogih drugih.

Torbe koje garantiraju da ćete biti primjećene dolaze u limitiranom izdanju, a ove će se sezone savršeno slagati uz prigušene, monokromatske kombinacije, uz koje će maksimalno dolaziti do izražaja.

Sve dame koje će u svoju kolekciju poželjeti uvrstiti klasična književna djela prevedena na clutch torbice, za ove će ljupke blagdanske modele morati izdvojiti između 1.200 i 1.300 eura.

 

H.B.

photo: net-a-porter

 

Objavljeno: 02.12.2013. u 19:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p