MODNI DODACI

Torbice od pleksiglasa idealan su asesoar

Pronađite ih u dizajnerskoj i high street ponudi
Otkako nas je Charlotte Olympia prije mnogo sezona upoznala sa svojom Pandorom, popularnost clutch torbica od pleksiglasa još uvijek ne jenjava. Poznata dizajnerica na zabavan se način poigrala ovim transparentnim materijalom i u njegove krute korice instalirala košuljice šarenih dezena.

Prozirne kutijice od tvrde plastike idealan su modni dodatak za sve minimalistice koje ne vole biti opterećene pretjeranim detaljima te u svoju torbicu vole stavljati samo ono najnužnije, poput mobitela, ključeva i ruža za usne.

Charlotte Olympia

Transparentne clutch torbice zaživjele su kao trend i ove sezone, a osim što ih je Charlotte Olympia uz svoju standardnu ponudu obojala jarkim bojama i upotpunila metalik podstavom u pripadajućim tonovima, vlastitu varijantu ovog je proljeća predstavio Burberry, i to s bogatim detaljima; pleksiglasom u boji, zlatnim okvirom te masivnim lokotom.

Burberry

Blogosferom također kruže mnogi zgodni i jednostavni 'uradi-sam' primjerci, a ako ipak niste zainteresirane izraditi ovakve torbice u kućnoj radinosti, preporučamo vam da zavirite u prodavaonice Accessorizea, New Looka, Stradivariusa i Zare, high street brandova koji su na svoje police izložili ove cool asesoare.

Stradivarius

Pogriješiti nećete i ako istražite ponudu na eBay-ju ili Etsy-ju i tamo pronađete svoj novi omiljeni modni dodatak.


H.B.
Photo: Accessorize, Burberry, Charlotte Olympia, Etsy, New Look, Stradivarius, Zara

Objavljeno: 07.03.2013. u 18:19

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p