MODNI DODACI

Torbice od pleksiglasa osvajaju nas i dalje!

Modni brand Thale Blanc predstavlja odlične clutch modele
Ove sezone već smo vam napisali mnogo redaka o transparentnim torbicama od pleksiglasa, a ovaj veliki trend još uvijek ne pokazuje znakove posustanja na svjetskom tržištu.

Nakon što su svoje 'it' modele predstavila etablirana imena poput Charlotte Olympije i Burberryja, svoju sreću na tržištu odlučila je okušati i indijska dizajnerica Deborah Sawah, koja stoji iza modnog branda Thale Blanc.

Deborah je iskustvo stečeno u kućama Gianfranco Ferre, Roberto Cavalli i Valentino odlučila preliti u dizajn torbica, koje u njenom slučaju odišu kreativnošću i glamurom.

Posljednji u nizu njenih hit modela je prozirni clutch od pleksiglasa, koji se ističe dekoracijom zlatnih art deco leptirića, čija 3D krila, urezana u pleksiglas, čine savršen pomak na sada već sveprisutnim kockastim torbicama od tvrde plastike.

Clutch s motivom leptira dolazi u svijetlijoj i tamnijoj varijanti, a svaki kupac može sam birati detalje; leptire, ukrasne kamenčiće pa čak i dijamante. Cijena pojedinog modela iznosi 985 dolara, a ove torbice sa sobom nose i humanitarnu notu, jer 20% od prodaje svakog modela odlazi američkom institutu za istraživanje i liječenje raka.


H.B.
Photo: Thale Blanc

-->--> -->
Objavljeno: 04.07.2013. u 15:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p