TRENDOVI

Traper jakna kao omiljeni proljetni modni komad

Modeli koji se vrlo lako mogu prilagoditi baš svakom stilu i kombinaciji!

Budući da ovih dana uživamo u toplim sunčevim zrakama gotovo je nemoguće ne razmišljati o proljeću koje nam tek treba stići, stoga je pravo vrijeme za male promjene unutar ormara, a koje će sjajno odgovoriti prevrtljivom licu ovog godišnjeg doba. Proljeće je poznato kao period u kojem imamo najviše modnih nedoumica, pa su neki ključni komadi koji na njih mogu sjajno odgovoriti, jednostavno neizostavni.

Nakon duge zime nešto toplija vremenska prognoza nerijetko nam zadaje prave glavobolje, pa se tako često u ovom periodu godine uhvatimo ispred ormara, ne znajući što zapravo odjenuti. U želji da izbjegnemo onaj poznati scenarij u kojem nam je ujutro hladno, dok već za par sati nosimo jaknu u rukama, nije naodmet u svoju garderobu uvrstiti modni komad s kojim ćete sve to uspješno izbjeći. Riječ je naravno o traper jakni, laganom pokrivalu bez kojeg ne možemo zamisliti prve proljetne dane. Klasična i svestrana, traper jakna godinama prkosi aktualnim modnim trendovima, zadržavajući tako svoj status nezaobilaznog komada u ovom periodu godine. U skladu s time, na police brojnih high street brendova stigli su prvi modeli ovih jakni, od onih koje krase jednostavne linije, pa sve do nešto upečatljivijih komada obogaćenih jarkim bojama i prekrasnim motivima. Ono što volimo kod ovog modnog komada, pored njegove udobnosti i jednostavnosti kombiniranja, jest to da ga vrlo lako možete prilagoditi svom stilu, pa će se sjajno uklopiti u baš sve outfite.

U nastavku smo izdvojili nekoliko najboljih modela koje trenutno možete pronaći u high street ponudi, a koji će vas sigurno osvojiti na prvu!

Mango (350 kn), Reserved (250 kn)

Mango (450 kn), (250 kn)

Mango (450 kn)

Reserved (250 kn), Uterque (950 kn)

Zara (200 kn), (200 kn)

Stradivarius (300 kn), (300 kn)

Zara (200 kn), (200 kn)

Foto: Instagram, Mango, Reserved, Uterque, Zara, Stradivarius
Objavljeno: 24.02.2021. u 12:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p