TRENDOVI

Traperice iz kojih se ove jeseni nećemo skidati

Odlični modeli koje želimo odmah!

U novoj sezoni jesen-zima 2019., Replay je na inovativan način reciklirao sve ono najbolje od prepoznatljive brandovske autentičnosti kada je o jeansu riječ! Visoka kvaliteta, vrhunska udobnost i funkcionalnost, u novoj su kolekciji dobile dodatnu pažnju, dizajnerski na različite načine ispoljenu u širokom rasponu različitih modela traperica koji se lako kombiniraju s ostatkom kolekcije te u različitim prilikama.

Visoka udobnost i funkcionalnost koju donosi već poznati Hyperflex, dobiva nadogradnju u nijansama te pojačanu fleksibilnosti materijala koji osim nevjerojatne udobnosti pokreta, kao novitet donosi i inovaciju u proizvodnji koja postaje ekološki osviještena. Jeans linija Contemporary Heritage ističe se kao najautentičnija te oduševljava snažnim, dubokim indigo nijansama plave boje, a Maestro, Rock The Denim i Hyperflex Colour posebnost kolekciji donose nijansiranim materijalima te krojevima koji laskaju svakoj figure. Nova kolekcija bazirana na čistim, minimalističkim linijama popraćenim interesantnim abrazivnim postupcima i efektima, novosezonskom jeansu pridaju istinsku posebnost. Jeans suknje, jakne te traperice, u novoj Replay sezoni dobivaju pojačanu rastezljivost, nove nijanse te pregršt inovativnih detalja i ukrasa.Tri nova modela traperica fokus stavljaju na visoki struk, a ovisno o potrebama i željama tu je i push up verzija koja izvlači najbolje iz svake linije tijela, kao i ženstveni Mom Fit model. Posebnost nove kolekcije vidljiva je u modelu kombinezona od crnog trapera, koji klasičnim detaljima poput kragne i kopčanja sjajno sažima netipičan kroj koji ovisno o modnim dodacima lako transformira casual look u onaj večernji.

1.360,00 kn, 1.520,00 kn, 1.270,00 kn

Nježni detalji poput zakovica s uzorkom cvijeća, sjajnog ukrasnog kamenja te svjetlucavih printeva i umetaka postavljeni su u balans oprečnim detaljima poput lanaca, iscufanih rubova te detaljima u nijansiranju materijala postignutih ispiranjem i obradom.Muška linija jeansa naglasak stavlja na tehničku stranu koja pak rezultira stvaranjem novog stilskog pokreta koji osim inovacije u nijansiranju materijala, u proizvodnju jeansa uvodi i potpuno nove strojeve koji više ne koriste potencijalno toksične kemikalije te štednju vode povećavaju za više od 75%. Posebno zanimljive linije u novoj sezoni stvorene su pod imenima Aged, koja donosi nove nijanse izgledom vjerodostojne godinama nošenja s efektima od 0 do 20 godina te Sartoriale, capsule kolekcija sačinjena od jakni i košulja koje u dizajnu nose spoj suvremenog i tradicionalnog.

 

1.440,00 kn, 1.180,00 kn, 1.610,00 kn

 

Foto: PR
Objavljeno: 10.10.2019. u 14:28

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p