TRENDOVI

Traperice kao dio poslovnog stila?

Donosimo 3 kombinacije!

One su nezaobilazan komad svakog ormara i svaka žena u svom ormaru ima ih barem nekoliko. Istina jedne su uvijek najdraže dok ostale kupimo i ne nosimo baš često. Neovisno volite li skinny, ravni kroj ili trapez koji se opasno vraća u hit komade u nadolazećoj sezoni, traperice se mogu odlično iskombinirati na posao. Tu postoji jedno jedino pravilo - investirajte u najjednostavniji tamni model i obavezno ga kombinirajte sa komadima koji djeluju poslovno.

Pritom mislimo na uvijek hvale vrijedne blazere koji su vas zasigurno u više navrata spasili iz situacija kad niste znale što odjenuti, elegantne košulje - klasične muškog kroja ili izuzetno ženstvene sa volanima i mašnama. Dobar remen, zgodna marama, ogrlica ili neka simpatična kravata mogu se odlično ukomponirati u poslovni look sa trapericama, a komad koji se toplo preporuča su cipele na petu. U cipelama na petu automatski djelujete sređeno i u slučaju da ih kombinirate sa trapericama i već spomenutim elegantnim komadima one će dati onu točku na i te će cijelu kombinaciju učiniti profinjenom.

Ukoliko vaša firma ipak ne dopušta nošenje traperica na posao, jednu od naše tri kombinacije možete isfurati na „casual friday"!

Ana Bacinger photo: refinery29.com

Objavljeno: 19.01.2011. u 19:38
Tagovi: Traperice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p