TRENDOVI

Traperice niskog struka ponovno se vraćaju u modu, a mi smo izdvojili nekoliko modela koje će vam se sigurno svidjeti!

Što kažete na ovaj model?

U modnom svijetu nije nimalo neobično da se neki davno zaboravljeni trendovi iznova vraćaju i osvajaju police trgovina. Ove sezone to su učinile traperice niskog struka koje su već sad podijelile brojna mišljenja. Dok ih neki obožavaju, postoje i oni koji ovaj trend nikako ne prihvaćaju, ali ipak u ponudi omiljenih high street brendova mogu se pronaći različiti modeli i varijante, pa ne sumnjamo da će svatko pronaći onaj koji laska figuri i tijelu.

Kao što smo spomenuli, traperice niskog struka uvijek iznova izazivaju brojne polemike koje opetovano dokazuju da se o ukusima doista ne raspravlja. Naime, zavirimo li u ponudu vodećih modnih brendova, vrlo je teško propustiti činjenicu da se spomenuti model traperica jesenski must have, pa je za očekivati da će brojne trendsetterice prigrliti ovaj način odijevanja. Za razliku od visokog struka, u jesenskim danima niski struk zahtjeva nešto duže majice ili pak košulje koje možete nositi 'na van', ali i 'na unutra'.

Baš kao i kod visokog struka, i u ovom slučaju postoje različite varijante tako da ne morate brinuti o tome da nećete pronaći one koji vam najbolje pristaju. Što se tiče boja, nosi se baš sve, od svjetlijeg pa do tamnijeg jeansa, ali nije isključen niti vibrantniji kolorit koji će upotpuniti svaki styling u hladnijem periodu i podariti mu dašak zaigranosti. Kako bismo vam pomogli prilikom odabira idealnih traperica niskog struka, u nastavku smo izdvojili nekoliko modela iz aktualne ponude vodećih brendova, stoga smo sigurni da će vam mnoge zapeti za oko!

Reserved (160 kn)

H&M (29,99 €, 39,99 €)

Reserved (150 kn)

Zara (200 kn, 200 kn)

Stradivarius (150 kn)

Zara (230 kn), Stradivarius (150 kn)

Diesel (€161.00)

H&M (39,99 €), Stradivarius (150 kn)

Diesel (€151.00)

Foto: Instagram, Diesel, Reserved, H&M, Zara, Stradivarius
Objavljeno: 13.09.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p