MODNI DODACI

Tražite idealnu crnu čizmu?

Ovih 10 sniženih modela moglo bi vas osvojiti

Ako ste jedna od onih fashionistica koja strpljivo čeka zadnja sniženja, sad je pravo vrijeme da krenete u shopping! High street brandovi počeli su sa svojim zadnjim sniženjima pa u većini dućana i na njihovim web shopovima možete pronaći fantastične modele, snižene do 70%.

Ima li boljeg osjećaja od onog kad na velikom sniženju pronađete model koji ste zapikirale još početkom jeseni, no on vam je bio nedostupan zbog visoke cijene? Mi smatramo da nema pa smo danas odlučili iz bogate ponude high street brandova u kojima traju sniženja izdvojiti 10 modela crnih čizama za koje smo uvjereni da će osvojiti svakog od vas. Razlog tome su naravno različiti modeli koji odgovaraju svim modnim stilovima i koji se mogu odlično kombinirati uz gotovo sve odjevne kombinacije.

Klasičarke će izabrati gležnjače ili trenutno jako popularne visoke čizme, dok će one prave ovisnice o trendovima posegnuti za čizmama debelih, kockastih peta ili za onim robusnim modelom s rezovima koji je inspiriran kultnom Balenciaga čizmom.

Zara

                                           Zara

U našoj galeriji pogledajte 10 najljepših modela crnih čizama iz ponude high street dućana čije se cijene kreću do 450 kuna!

 

Ana Bacinger

photos: zara, asos, mango, h&m

 

Objavljeno: 23.01.2014. u 14:28
Tagovi: čizme, Sniženja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p