TRENDOVI

Tražite inspiraciju za dnevni styling?

Ovih 6 trendseterica neka vam posluži za inspiraciju!

traper kombinacije 
Koliko se odjevnih kombinacija može napraviti s jednostavnim traper komadima? Ako je suditi po odličnim stylinzima poznatih dama Alexe Chung, Isabelle Rakonić, Leandre Medine, Natalie Suarez, Elene Perminove i Irine Lakicevic i više nego dovoljno da preživite ovo proljetno i promjenjivo razdoblje do vrućih ljetnih dana. 
 
Spomenute dame su nam danas poslužile za inspiraciju za ležerne odjevne kombinacije kod kojih je sva pažnja usmjerena upravo na traper. Glavne trendseterice svjetske i hrvatske modne scene na kratko su odbacile sve aktualne trendove i osvanule u klasici koja traje duže od samo jedne sezone.

Natalie Suarez razoružala nas je u traper minici na prednje kopčanje uz koju je kombinirala divnu bijelu bluzu, a Leandra Medine pokazala nam je kako kratki traper šorc može izgledati ženstveno i chic uz crnu majicu i šarmantne cipelice. Irina Lakicevic i Alexa Chung odlučile su se za klasiku kod koje je sva pažnja usmjerena na neobičan model cipela, a prekrasna Elena Perminova isfurala je jedan od vodećih proljetnih trendova - traper od glave do pete!

Hrvatska modna blogerica Isabella Rakonić pokazala nam je svoje sofisticirano izdanje u bijelim skinny trapericama uz koje je kombinirala klasičnu košulju plave boje.
 
Natalie SuarezNatalie Suarez
 
Elena PerminovaElena Perminova
 
Alexa ChungAlexa Chung
Isabella RakonićIsabella Rakonić
 
Leandra MedineLeandra Medine
 
Irina Lakicevic

Irina Lakicevic 

A.B.
photos: Instagram
Objavljeno: 06.05.2015. u 16:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p