TRENDOVI

Tražite kvalitetnu torbu koja će biti idealna za svaki dan? Izdvojili smo nekoliko prekrasnih modela koji osvajaju na prvu!

Klasična crna torba kao sastavni dio baš svake garderobe

Često znamo isticati kako se trendovi u modnom svijetu izmjenjuju nevjerojatnom brzinom da nam je nerijetko teško ostati u korak s istima. Nešto što je bilo prije nekoliko mjeseci veliki hit, sada nam se više ne sviđa, a neke trendove koje smo mislili da više nikada nećemo vidjeti u svom ormaru, sada vode glavnu riječ. S druge strane, postoje modni komadi koji nemaju rok trajanja, pa se kao takvi trebaju pronaći u baš svakom ormaru, a pravi primjer toga su klasične crne torbe!

Baš kao što u modnom svijetu značajnu ulogu ima crna haljina, kada govorimo o modnim dodacima jednaki takav status uživaju torbe u crnoj nijansi. Ono što volimo kod modnih klasika jest to što unose jednostavnost i osvježenje u naše svakodnevne kombinacije, a praktična i elegantna torba klasik je s kojim nema greške. Kao i svake sezone, tako i ove, u ponudi omiljenih high street trgovina možemo pronaći razne modele crnih torbi, od velikih, glomaznih torbi koje su idealne za poslovne prigode jer u njih stane baš sve što nam je tijekom dana potrebno, pa sve do malih dnevnih torbica koje će spriječiti njihovo pretrpavanje sitnicama koje nam i nisu toliko nužne. Također u ponudi možete pronaći i klasične modele koji osvajaju svojom jednostavnosti, ali i modele obogaćene posljednjim trendovima, a koji su pak idealan odabir ako želite u svoj ormar unijeti malo svestranosti. Od modela s boho prizvukom, preko minijaturnih ručnih torbica, pa sve do modela inspiriranih kultnom Chanel torbom, u nastavku smo izdvojili 17 favorita koji jednostavno osvajaju na prvu!

Mango (90 kn), (80kn)

Mango (90 kn), (80 kn)

Mango (170 kn), (80 kn)

Mango (200 kn), (90 kn)

Mango (200 kn)

Massimo Dutti (750 kn), (950 kn)

Stradivarius (120 kn), (140 kn)

Stradivarius (150 kn), (150 kn)

Uterque (1690 kn), (1090 kn)

Foto: Instagram, Uterque, Massimo Dutti, Stradivarius, Mango
Objavljeno: 14.01.2021. u 11:26
Tagovi: torba, ženska torba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p