TRENDOVI

Tražite li kvalitetne čizme koje ćete nositi još dugo sezona, pronašli smo model s kojim nema greške!

Jednostavne, a trendi!

Riječ je o GIABORGHINI modelu koji je već na prvi pogled oličenje jednostavnosti i minimalizma, ali ipak ovaj trendi ‘chunky’ model može biti i vrlo zaigran odaberete li takav ostatak outfita. Ipak, mi glasamo za jednostavne zimske kombinacije koje naglasak stavljaju na ključne detalje, a ovaj model je odabir koji pristaje gotovo svakom stilu odijevanja!

Kada govorimo o ‘must have’ ovosezonskim komadima, ‘chunky’ čizme nameću se kao logičan odgovor. No, to znači da je većina high street brendova već izbacila svoje inačice koje vjerujemo, neće potrajati dulje od sezone, pa upravo zato kupnja nešto kvalitetnijeg modela nije naodmet, pogotovo ako volite baš ovakav stil. GIABORGHINI čizme su vrlo jasnog i čistog dizajna, a riječ je i o pravoj koži, dok njihova visina seže do ispod koljena.

Također, model je nešto širi što znači da ih možete nositi i u kombinaciji s raznim modelima hlača. Mi glasamo za primjerice uske tajice i oversized džemper-haljinu, ali naravno, nisu isključene niti kombinacije s omiljenim jeans komadima, kao niti s haljinama ili suknjama. Isto tako, ovaj model je izvrstan za kišna razdoblja, a ujedno i zahvalan jer je riječ o crnoj boji, no može se kupiti i u nekoliko drugih nijansi!

Stoga, želite li u svoju kolekciju pridružiti ove odlične čizme, naručiti ih možete putem sljedećeg linka!

 

Prije £558, sada £474

Foto: Instagram, Farfetch
Objavljeno: 26.11.2021. u 16:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p