TRENDOVI

Trend koji smo dugo čekali: Ova hit torba mogla bi obilježiti jesen

Praktična i tako stylish!

Čini se kako je trendu minijaturnih torbica ove sezone zaista došao kraj. Iako su "baguette" i mali modeli za nošenje preko ramena i dalje nezaobilazni, minijaturne torbice sve su manje prisutne u outfitima fashionistica. Zamijenile su ih prostrane torbe velikih dimenzija, poput popularnih Goyard, Longchamp ili Bottega Veneta modela najavivši povratak trenda koji su mnogi već neko vrijeme zazivali.

Upravo je jedna predimenzionirana i vrlo praktična torba ove jeseni postala omiljenim odabirom brojnih modno osviještenih djevojaka. U pitanju je prošiveni model s potpisom brenda COS, koji je dio H&M grupacije. Ova teksturirana obla torba, čija površina izgleda kao da je prekrivena mnogobrojnim jastučićima, jedan je od najprepoznatljivijih komada ovog brenda.

Dosad je predstavljena u nizu različitih boja i dimenzija, a gotovo su sve verzije instantno postale bestselleri. Ipak, ove je sezone najviše pozornosti dobila "oversized" prošivena torba dostupna u plavoj, bež i crnoj boji. O ovoj torbi ne prestaje brujiti TikTok, a ako je osvojila i vas, možete je nabaviti na COS webshopu po cijeni od 69,99 eura.

COS (89,00 €)

Foto: Instagram, COS
Objavljeno: 09.09.2023. u 19:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p