MODNI DODACI

Trend report: Freywille

Kako luksuzni nakit nose tri poslovne žene?
-->

Otkako je renomirani bečki brand FREYWILLE otvorio svoja vrata u zagrebačkoj Preradovićevoj ulici, Hrvatice su postale bogatije za još jednu oazu luksuznog dizajnerskog nakita. Mnoge od njih već su prepoznale čari ovih umjetničkih modnih dodataka, a za sve dame koje se dosad nisu imale prilike pobliže susresti s dragocjenim nakitom od pečenog emajla, FREYWILLE je u suradnji s FASHION.HR-om pripremio trend report u obliku pravog malog modnog editorijala.


U njemu su sudjelovale tri uspješne Hrvatice, čija je svakodnevna odjevna estetika oplemenjena vrhunskim nakitom, koji je u jedno povezao osobitost oblika i umjetnički dizajn. FREYWILLE nakit jedinstven je i trenutačno prepoznatljiv zahvaljujući svojim raskošnim i živopisnim motivima, koji inspiraciju najčešće crpe iz djela najvećih majstora slikarstva poput Moneta, Klimta i Hundertwassera.


Od 1951. godine, strastven i kreativan FREYWILLE tim jamči najviše standarde vrhunske europske izrade u limitiranoj produkciji, koja se odvija u samom centru Beča, gdje je kompanija i osnovana prije više od 60 godina. Jedinstven FREYWILLE stil, posve novog pristupa ornamentiranju i snažnog umjetničkog identiteta, osmišljen je 1980-ih godina, kada započinje novo poglavlje svježe i intrigantne FREYWILLE priče. Svakim komadom nakita FREYWILLE slavi radost života i vječne životne vrijednosti poput ljubavi i strasti.


Miranda Mladin, direktorica marketinga Henkel Adria


Jednu od najpopularnijih FREYWILLE kolekcija, Hommage a Hundertwasser, ponijela je Miranda Mladin, koja je na snimanju zablistala s narukvicama Diva i Ultra, prstenom Diva, naušnicama Waterdrops i ogrlicom s privjeskom Messager d'Amour.

 

Martina Pandžić Skoko

Martina Pandžić Skoko ove se sezone pronašla u kolekciji Spirit of Africa, iz koje je odabrala narukvicu Diva, prsten Diva, raskošnu maramu Freywille (90x90cm) i naušnice Creole


Željka Biočić, direktorica marketinga i prodaje Fashion.hr


Sa živopisnom kolekcijom Ode to Joy of Life brzo se povezala Željka Biočić, čije su ruke ukrasile i istaknule bogate narukvice Diva, Ultra i Miss.

 

 

WEB: www.freywille.com

PHOTO: Jure Perišić

 


-->--> -->
Objavljeno: 18.12.2013. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p