MODNI DODACI

Trend Report: Freywille nakit

Nakit koji oduševljava žene svih generacija

Ljubav između žena i luksuznog nakita davno je opjevana u pjesmi „Diamonds are a girls's best friend". Bilo da ste ljubiteljica upečatljivih komada koji odskaču dizajnom i koloritom ili više naginjete decentom nakitu koji na elegantan način ističe vaš vrat i ruke, primarna stvar kod odabira nakita sigurno je kvaliteta izrade koja garantira dugovječnost. U Hrvatsku je prije kojih godinu dana stigao luksuzni austrijski brand nakita FREYWILLE, čija je ambasadorica naša poznata pjevačica Nina Badrić.

Raskošan i dorađen do najsitnijih detalja, FREYWILLE nakit izrađuje se jedinstvenim i iznimno složenim procesom. Posebno kompleksan je postupak ornamentiranja u kojem se svaki najsitniji detalj  i motiv raskošnog dizajna  dugotrajno osmišljava i vrlo precizno oslikava. Nastajanje jednog komada nakita u konačnici podrazumijeva proces s više od 80 pojedinačnih koraka od kojih je većina ručni rad. Pri  kreativnom stvaranju raskošnog dizajna FREYWILLE umjetnici izrađuju skice gvaš tehnikom. Najteži i najvažniji dio u procesu izrade nakita je prenošenje tih skica na pripremljeni emajl  bez ijedne  promjene  bogatih nijansi  snažnih boja i uz zadržavanje svakog preciznog detalja dizajna  kao na izvornoj skici.

U osebujnosti FREYWILLE nakita uživaju i tri dame koje vam predstavljamo danas. Uspješne poslovne žene s različitim stilom odijevanja dijele zajedničku strast prema visoko kvalitetnom nakitu koji osvježava njihove poslovne, ali i večernje odjevne kombinacije.

U skladu s njihovim osobnostima, naše dame su odabrale komade iz različitih FREYWILLE kolekcija: Hommage 'a Hundertwasser, Hommage'a Alphonse Mucha i Hommage 'a Gustav Klimt.

Martina Pandžić Skoko, dir.regionalnog sajma mode ZONA 45


Kao velika ljubiteljica jarkih proljetnih boja, Martina Pandžić Skoko pronašla se u kolekciji Hommage 'a Hundertwasser. Martina nosi: naušnice Creole, narukvice Diva i Ultra, prsten Diva, privjesak Half Moon na svilenoj ogrlici Torsade, sat Oblong i večernju torbicu Minaudière Soirée Parisienne.

 

Irena Markolini dir.marketinga PBZ CardSvoje poslovne kombinacije Irena Markolini voli upotpuniti s nakitom decentnijeg kolorita kakav nudi kolekcija Hommage 'a Gustav Klimt, set Nixe. Irena nosi naušnice Creole , narukvice Diva i Ultra, prsten Diva, privjesak Half Moon na  ogrlici Braid Chain, svileni šal i večernju torbicu  Minaudière Soirée Parisienne.

 

Katica Topčić voditelj stručnog tima Kevin.Murphy Hrvatska


Tirkiz, nježno ljubičasta i limeta zelena senzualno se isprepleću u setu Sarah Sarah Bernardth aquamarine koji dolazi u sklopu kolekcije Hommage'a Alphonse Mucha. Katica nosi naušnice Waterdrops, narukvice Diva i Ultra, prsten Diva, privjesak Luna Piena  na ogrlici Ring Chain i večernju torbicu Minaudière Soirée Parisienne u zlatnoj boji.

 

WEB: www.freywille.com

Photo: Jure Perišić & Freywille

Objavljeno: 29.05.2013. u 14:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p