TRENDOVI

Trend report: Freywille nakit

Najljepši modni dodaci u interpretaciji poslovnih žena

Spadate li u grupu žena koje izuzetno cijene finu umjetnost i ne pokoravaju se hirovitim sezonskim trendovima, nakit vrlo blizak svome srcu dosad ste sigurno pronašle u prodavaonicama luksuznog bečkog branda Freywille. Preradovićeva 2, adresa je koju su u posljednjih godinu i pol dana otkrile brojne Hrvatice i ondje pronašle nakit istovjetan svom modnom senzibilitetu - elegantan te istovremeno dovoljno efektan da ih istakne iz mase.

Freywille nakit, kojeg već dugi niz godina od emajla izrađuju najveći svjetski umjetnici i zlatari, izuzetno je sofisticiran i dolazi s intrigantnim pomakom u vidu originalnih i nadasve maštovitih kompozicija boja i uzoraka. Ovaj nakit, za koji se ne morate bojati da ćete ga pogledom susresti na brojnim drugim damama, nosi se u svako doba dana ili noći te svake sezone, što ga čini bezvremenski privlačnim i savršenim za sve prigode.

Ljepota Freywille nakita ne leži samo u vrhunskoj kvaliteti i jarkim koloritnim izdanjima, već i u tome što svaki pojedini komad reflektira odu dekorativnoj umjetnosti, sadržeći u sebi djelić stranih kultura i povijesno-umjetničkih epoha. Noseći svoj omiljeni Freywille komad, proživljavate umjetnost svaki dan, umjetnost koja vedri ljudska lica već na prvi pogled. Da je tome tako, dokazuju i tri uspješne poslovne dame, koje vam u našem trend reportu pokazuju svu raskoš Freywille kolekcija.

 

Martina Pandžić, direktorica sajma mode ZONA 45


Martina Pandžić Skoko pronašla se u dvije luksuzne kolekcije ekskluzivnog branda Freywille - Magic Sphinx White Pearl i Hommage a Gustav Klimt. Magic Sphinx kolekcija posvećena je kreativnosti, poticanju stvaranja i umjetničkog izražavanja. Inspiracija mističnom Sfingom pretočena je u vizualno snažne i simbolične trodimenzionalne motive koji na emajlu kao slikarskom platnu oživljavaju ovo čarobno mitološko biće. Iz kolekcije Magic Sphinx, Martina je odabrala narukvice Ballerina i Contessa, privjesak Flower i prsten Diva.

Iz kolekcije Hommage a Gustav Klimt izabran je set Nixe, koji zrači raskošnom, luksuznom ornamentikom. Skladno sastavljeni motivi odražavaju isprepletenu pozu dvije figure. Simbolizira realizaciju ženskog misterija i slavljenje njene putenosti. Martina iz spomenute kolekcije nosi narukvice Royal i Ballerina te privjesak Heart, Flower.

 

Rosa Klarić, novinarka i spisateljica


Iz bogate Freywille ponude, Rosa Klarić odabrala je komade iz kolekcije Hommage a Alphonse Mucha, koja slavi stil i djelo ovog znamenitog češkog slikara i dizajnera. Kolekcija je posebno upečatljiva zbog beskonačno isprepletenih zlatnih motiva, koji predstavljaju uvojke raskošne ženske kose, a simboliziraju savršenstvo ženske ljepote. 

Rosa Klarić nosi narukvice ReginaContessa Ballerina, privjesak Lina piena na Ring ogrlici i prsten Miss

 

Nives Skoko, dopredsjednica udruge fra Mladen Hrkać


Nives Skoko ponijela je dominantne komade iz kolekcije Hommage a Claude Monet, koja je prepoznatljiva po motivima raskošnih plavih irisa. Irisi oživljavaju trenutke u kojima je ovaj umjetnik podčinjavao prirodu svojem slikarskom platnu. Prelijepi dizajn seta Iris protkan je simbolikom dostojanstva, hrabrosti i slave. 

Nives Skoko nosi narukvice Diva MissRoyal Contessa, zatim privjesak Halfmoon Omega lančić, prstenje Miss Ultra te naušnice Creole

-->

 

*Zahvaljujemo se slastičarnici Aida na ustupljenom prostoru.

 

photo: Jure Perišić

 


-->

Objavljeno: 04.04.2014. u 14:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p