TRENDOVI

Trendi komadi omiljenog francuskog brenda koje ćete nositi još puno sezona!

Ponuda koja oduševljava na prvu!

Svi znamo kako se modni trendovi neprestano iz godine u godinu mijenjaju, ali ipak postoje određeni komadi, odnosno dizajnerske vizije koje uvijek iznova pronalaze svoje mjesto na policama omiljenih brendova. Tako se primjerice bezvremenske bluze, jednostavne hlače ili kaputi A kroja nalaze pri vrhu 'must have' odjevnih predmeta koji baš nikad ne izlaze iz mode i uvijek izgledaju jednako dobro.

Sigurni smo da ste već čuli za Sézane, poznati francuski brend koji nas je osvojio divnom klasičnom modom. Ipak, dašak posebnosti i prepoznatljivosti Sézane može zahvaliti minimalnim, ali ključnim detaljima koji čine veliku razliku i ovaj brend svrstavaju među one u koji se isplati uložiti. Sézane ne pripada skupini luksuznih brendova, ali njegove cijene ipak jesu nešto više iznad prosjeka, stoga predlažemo da svakako dobro promislite što vam treba i u garderobu pospremite odličan komad koji će potrajati još puno sezona, a isto tako osvojiti divnim izgledom i kvalitetnom izradom.

Mi predlažemo da to svakako budu kaputi ili hlače, a naravno nisu isključene niti divne suknje i haljine koje se mogu kombinirati na mali milijun načina i uvijek izgledati svježe te nadasve posebno. Mogućnosti je zaista puno, a kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih komada za koje znamo da su dobra investicija koja neće razočarati!

Haljina (225$, 215$)

Cipele (105$, 150$)

Bluza (120$, 125$)

Hlače (165$, 150$)

Jakna (150$, 205$)

Kaput (190$, 190$)

Suknja (125$), hlače (125$)

Foto: Sezane, Instagram
Objavljeno: 15.01.2021. u 14:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p