TRENDOVI

Trendovi s piste Perwoll FASHION.HR-a

Što nam sugeriraju naši dizajneri?

Iako nam već večeras počinje nova doza modne groznice zvana Cro A Porter, danas vam donosimo posljednji članak vezan uz jubilarni 15. po redu Perwoll FASHION.HR. On je namijenjen našoj ženskoj publici koja je sasvim sigurno znatiželjna kakve su nam trendove za aktualnu i nadolazeću hladnu sezonu pripremili naši dizajneri.

ZELENA BOJA

Aleksandra Dojčinović, modni dvojac eNVy room, Martina Felja, Marina Design, Ivica Skoko i Robert Sever u svojim su kolekcijama veliku pažnju posvetili zelenoj boji. Dok većina dizajnera predlaže nevjerojatno elegantne haljine u divnim nijansama zelene, Robert Sever fashionisticama savjetuje da svoje zagasite kombinacije razvedre zelenim hlačama retro kroja.

SIVA BOJA

Za nijanse sive boje odlučili su se Ivica Skoko, Marija Kulušić, Ana Maria Ricov, Petra Vuletić i Saša Hortig, Zoran Aragović i Pavla Aleksić. Siva je uvijek moderna, odlična za bezbroj kombinacija i primjerena svim dobnim skupinama. Dizajnerski komadi u spomenutoj boji su dobra investicija jer možete biti sigurni da će uvijek biti moderni i nosivi.

CRNA BOJA

Klasika u obliku crne boje pojavila se na revijama brenda LINK, Silvia Ivkića, Aleksandre Dojčinović, Roberta Severa, Ana Marie Ricov, Marine Design i eNVy rooma. Dok Dojčinović, Sever i eNVy room crnu predlažu za večernje kombinacije, Ricov, Marina Design, Silvio Ivkić i LINK vam nude savršeno krojene komade koji se mogu stilizirati na ležeran, poslovan i večernji način.

BIJELA BOJA

Mala bijela haljina, dobro krojen kombinezon, večernja koktel haljina, vjenčanica i kaput od umjetne bijele kože samo su mali dio onog što naši dizajneri predlažu od kreacija u bijeloj boji. Kožni kaput dizajnerice Marije Kulušić naprosto obožavamo, kao i večernje kreacije eNVy rooma i Aleksandre Dojčinović koje vidimo na brojnim poznatim damama na nadolazećim javnim događanjima.

USKA SUKNJA

Uska suknja dužine do koljena ili ona koja dolazi decentno ispod koljena također je jedan od glavnih trendova koje smo zamijetili na pisti Perwoll FASHION.HR-a. Volimo je u eklektičnim kombinacijama koje je ponudila Aleksandra Dojčinović, ali i u čistim, jednostavnim kombinacijama kakve nudi dizajnerica Marija Kulušić. eNVy room je predlaže spojenu s pamučnim majicama, a Zoran Aragović uz crnu sjajnu kožu i ženstvenu pelerinu.

HALJINA H KROJA

Savršeno jednostavna i nevjerojatno laskava, haljina H kroja trebala bi se naći u ormaru svake žene. Bila ona večernja i upečatljiva poput modela koje nude Ana Maria Ricov i Marina Design, ili nevjerojatno ležerna i primjerena svim dobnim skupinama poput modela koje nude Pavla Aleksić, Marija Kulušić i Morana Krklec.

HLAČE CIGARETA KROJA

Trend koji obožavamo svake sezone pojavio se i na pisti Perwoll FASHION.HR-a! Riječ je o hlačama cigareta kroja koje su nosive u svim prigodama i izgledaju sjajno u svim kombinacijama.

 

Ana Bacinger

photos: Mateja Vrčković

 

Objavljeno: 23.10.2013. u 10:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p