TRENDOVI

Trendy i na skijalištu!

35 komada za zimu na skijalištu

Sezona skijanja već na veliko traje, a većina vas je možda svoje skijanje već i obavila. No, snijega će biti još jedno poduže vrijeme, a nema boljeg od dana provedenog na njemu.

Bilo da bordate, skijate ili se jednostavno zezate na snijegu, zimske radosti nas uvijek posebno razvesele jer nas vrate u bezbrižno djetinjstvo. A priznale mi to ili ne, jako nam je bitno da i na snijegu izgledamo trendy i moderno. Modne marke koje rade skijaška odijela i opremu to su već odavno prepoznale pa nas iz sezone u sezonu oduševljavaju otkačenim uzorcima na jaknama, hlačama i trenutno ultra modernim kombinezonima. Šareno je poželjno jer osim što super izgleda na snijegu, vidljivi ste na stazama pa ne morate toliko brinuti da vas netko ne pokupi na njima.

No, osim odijela bitno nam je da i ispod njih nosimo lijepu, ali prije svega toplu i ugodnu odjeću. Ovdje u prvi plan stavljamo veste i tajice jer su najudobnije i super izgledaju. Nakon cjelodnevnog skijanja nema boljeg od tople šalice kuhanog vina pred kaminom ili u nekom simpa bircu, a posebno zanimljive ćete biti ako na sebe nabacite neki slatki pulover i ultra moderne Ugg čizmice. Modni dodaci koji su obavezni su naravno kape, rukavice i šalovi, a tu mašti nema kraja!

U galeriju smo stavili 35 komada za zimu na skijalištu, a vi pronađite svoje omiljene!

Ana Bacinger

Objavljeno: 12.01.2010. u 00:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p