TRENDOVI

Tri modna komada koja se isplati kupiti baš svake jeseni!

Ključni komadi za najbolje jesenske outfite!
Teško je povjerovati da se nalazimo gotovo na samom kraju kolovoza i da nas dijeli tek nešto više od mjesec dana od službenoj početka jeseni. Iako se teško opraštamo od ljeta, moramo priznati kako se zaista veselimo jesenskim modnim pričama, udobnim džemperima, preslatkim šeširima i kaputićima koje ćemo obožavati nositi!

A ako ste i vi već počeli razmišljati o jesenskoj kupovini, predlažemo da se, prije no što krenete u neplanirani shopping, fokusirate na ključne jesenske komade koji su temelj gotovo svih outfita, a koje volimo obnavljati svake sezone. Vjerojatno najvažniji dio jesenske odjeće je jakna ili kaput koji  je neophodan za hladniju sezonu, a koji želite uklopiti u ostatak svoje garderobe. Bez obzira na to preferirate li klasike poput balonera, kožne jakne ili pak oversized jakne u boji koje su apsolutni trend i ove sezone, na policama omiljenih brendova pronaći ćete baš sve od navedenog.
 
Reserved (500 kn)

 Mango (600 kn)

 Zara (230 kn)

Stradivarius (280 kn)

A kakav bi to jesenski outfit bio bez savršenih jesenskih čizmica? S obzirom na sve bogatiju ponudu na policama omiljenih brendova, sasvim je jasno kako su čizme u fokusu ove jeseni, a o čemu svjedoči sve bogatiji i zbor na policama omiljenih brendova koji su poseban naglasak stavili na dizajn, ali i na udobnost obuće u kojoj ćete provesti čitavu sezonu. 

Stradivarius (300 kn)

 Reserved (300 kn)

 Zara (350 kn)

 Mango (600 kn)

Još jedan odjevni predmet na koji se najčešće oslanjamo kada su omiljene jesenske kombinacije u pitanju definitivno su traperice koje su vrlo često temelj velikog broja naših najdražih outfita. A ovosezonski trendovi u svijetu traperica oslanjaju se na klasične traperice s ravnim nogavicama, dok drugi nude i nostalgične stilove - traperice na trapez i traperice niskoga struka koje su već sada podijelile mišljenja zaljubljenika u modu! 

Zara (200 kn)

 Reserved (260 kn)

 Stradivarius (230 kn)

 Mango (250 kn)


Foto: Instagram
Objavljeno: 09.09.2022. u 15:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p