TRENDOVI

Tri modna komada koja se isplati kupiti baš svake jeseni!

Shopping 'ulovi' koje nećete požaliti

S padom temperatura, naša se potreba za slojevitošću i raznovrsnim odjevnim komadima povećava, stoga nije neobično ako ste već sada počeli razmišljati o kupovini novih komada. Zahvaljujući društvenim mrežama, modni trendovi nikada se nisu brže širili, ali i brže izmjenjivali, a odjeća nikad nije bila jeftinija i dostupnija.

Upravo je zato važno dobro razmisliti prije kupovine trendovskih sezonskih komada i u fokus staviti njihovu kvalitetu i dugovječnost kako bismo izbjegli gomilanje bespotrebne odjeće u našem ormaru. Osim što je ovakav način kupovine ekološki prihvatljiviji, stvaranjem dobre baze ormara izbjeći ćete nepotrebno trošenje i glavobolje prilikom osmišljavanja dnevnih odjevnih kombinacija.

Prije nego što izdvojite novac za novi modni komad, zapitajte se treba li vam on zaista te kako će se uklopiti uz ostatak vaše garderobe. Umjesto pomodnih komada čija će atraktivnost izblijedjeti nakon jedne sezone, odaberite komade koji odolijevaju trendovima i kojima ćete se uvijek rado vraćati. Izdvojili smo tri ključna komada za hladne dane koji će se bez problema uklopiti u vaše kombinacije - ove jeseni, ali i u narednim sezonama!


Bazični topli džemper

Mango (39,99 €)

Crne traperice ravnog kroja

H&M (39,99 €)

Kvalitetna kožna jakna

Reserved (119,99 €)

Foto: Instagram, H&M, Mango, Reserved
Objavljeno: 15.09.2023. u 11:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p