TRENDOVI

Trikovi kako nositi slojeve u novoj sezoni

Naučite od high street brandova kako izgledati cool
slojevi 
Proljeće nam polako kuca na vrata, a s njime nam dolaze i neki poznati trendovi kojima se vraćamo svake godine. Pričamo naravno o slojevitom odijevanju, koje je apsolutni hit unazad nekoliko sezona i koje je najzanimljivije u proljetnim mjesecima koji dolaze.

Slojevi mogu fantastično funkcionirati u svim ležernim prilikama, ako se stiliziraju na pravilan način. Brojne svjetske i naše modne blogerice obožavaju ovaj zahvalan trend, a trikove za odlične odjevne kombinacije naučile su promatrajući divno stilizirane lookbookove poznatih high street brandova. Zarini stilisti su najmaštovitiji sa slojevitim kombinacijama, a u stopu ih prate i oni branda Asos. H&M uvijek pazi da na eleganciju, a Mango vas uči kako na klasičan način isfurati ovaj obožavani trend.

Za proljeće 2015. godine izvucite iz ormara svoje traper jakne i nosite ih u ovim prohladnim danima ispod najdražih kaputa. U onim toplijim danima proljeća poigrajte se neobičnim dužinama pa preko trapez hlača i kratkih suknjica nosite predimenzionirane balonere.
 
H&M 
Asos 
Asos 
Mango 
Zara 
Zara   
Nasty Gal
 
A.B.
Objavljeno: 06.03.2015. u 16:00
Tagovi: H&M, Zara, Mango, trendovi, asos

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p