TRENDOVI

Trikovi s kojima će baš svaki vaš outfit biti savršen

Za besprijekorna modna izdanja!

Nakon sunčanih i iznenađujuće toplih dana, stigle su i prve kiše. U zraku se definitivno osjeća spoj romantike i melankolije koju donosi kiša, kao i gunđanje nervoznih prolaznika, pa možemo reći kako je prava jesenska atmosfera službeno stigla, a s njom i male promjene garderobe! Kako je jesenska sezona poprilično izazovna za odijevanje, u prilog nam ne idu baš niti učestale pogreške zbog kojih naš outfit nije u potpunosti savršen, stoga smo u nastavku izdvojili trikove s kojima ćete se baš svaki dan osjećati kao da vam baš ništa ne može pomrsiti planove!

Slobodno možemo reći kako se savršeni začin koji će oživjeti gotovo svaki tmurni, kišni dan krije upravo u našim ormarima. Brojni modni komadi nestrpljivo čekaju da ih prošetate gradskim ulicama, stoga vas ništa ne bi trebalo sprječavati da se poigrate naizgled nespojivim modnim komadima kao i jarkim bojama, naglašenim teksturama i uzorcima jer iako često percipiramo jesen kao tmurno godišnje doba, ona definitivno to nije. No, osim što nam u jesni nedostaje malo modne odvažnosti, neke greške prilikom odijevanja su poprilično učestale, a upravo su one razlog zašto naš outfit nije ostavio dojam kakav smo priželjkivali.

@songofstyle

Tako svatko od nas u svom ormaru ima one modne komade koje je kupio iz samo sebi znanih razloga, bez obzira na to što nam taj komad zapravo i ne pristaje baš najbolje. Traperice koje su poprilično tijesne samo će istaknuti naše nesavršenosti, stoga vodite računa da se u vašoj košarici uvijek pronađu modni komadi koji vam zaista odgovaraju svojom veličinom i pristaju kao saliveni.

@anoukyve

Nadalje, ono što često smetnemo s uma prilikom odabira svakodnevnog modnog izdanja jest izbor cipela koji bi trebao odgovarati ostatku outfita. Primjerice, kombinacija midi suknje i gležnjača vrlo lako vas može vizualno učiniti nižima nego što zaista jeste, stoga kada osmišljavate svoju kombinaciju vodite računa da odabir cipela bude točka na i cjelokupnom outfitu te da one prije svega budu udobne kako biste bezbrižno ispunjavali sve obaveze tijekom dana.

@_jeanettemadsen_  @hannastefansson

 Ono što je također poprilično bitna stavka svakog besprijekornog outfita jest pravilno izglačana odjeća. Vaše modno izdanje može biti sjajno osmišljeno te u njega možete uključiti trendi modne komade, no ako oni nisu uredno izglačani teško da ćete ostaviti dojam kakav zapravo želite. Činjenica jest kako je u današnjem užurbanom svijetu zaista teško odvojiti vremena za spremanje, a modni komadi koje rado kupujemo dolaze u poprilično delikatnim materijalima te ih je nerijetko izazov glačati!


Zato je važno voditi računa o uređaju s kojim glačamo, pogotovo kada nam on može cijeli postupak ubrzati te poprilično olakšati. Philips ima sjajno rješenje i to u vidu dvije pegle koje će sjajno izglačati i onaj najosjetljiviji materijal, bez previše muke.  PerfectCare Elite Plus parna postaja, najbrže je i najsnažnije glačalo na svijetu. Riječ je o glačalu koje je izuzetno lagano, a zbog svog pametnog, automatskog načina rada na paru, poprilično je i praktično. Također u ponudi možete pronaći i drugi model, PerfectCare Elite parnu postaju, a koja je idealna za glačanje baš svega, od traperica, pa do osjetljive svile i to bez potrebe za prilagodbom temperature!

Definitivno sjajna rješenja s kojima ćete si olakšati užurbanu svakodnevicu, uštedjeti vrijeme te u svakom trenutku biti sigurni kako je vaše modne izdanje besprijekorno!

Objavljeno: 06.11.2019. u 11:33
Tagovi: moda

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p