TRENDOVI

Tunike: odličan model za lagane ljetne kombinacije

Sjajan i udoban odabir!

Ljetni mjeseci savršeno su razdoblje za sanjive i jednostavne kombinacije koje karakteriziraju prozračni materijali i fluidni krojevi. Jedan od glavnih elemenata ljetnih kombinacija upravo je udobnost i mogućnost nesmetanog obavljanja obaveza, ali i uživanja, a tunika je odjevni predmet koji vrlo dobro izgleda u različitim situacijama i prigodama.

Tunika je jedan od onih odjevnih predmeta za koji sa sigurnošću možemo reći kako je prozračan, lagan i definitivno jedan od omiljenih ljetnih izbora. Glavna prednost tunika krije se u činjenici kako su savršene za casual dnevne kombinacije, ali i kao odabir odjeće za odlazak na plažu. Naime, iako su ljeti vrućine poprilično nesnosne, odjenete li bijelu tuniku dužih rukava, lakše i lagodnije ćete ih podnijeti, a istovremeno izgledati trendi i moderno. S druge strane, kao što smo napomenuli, tunike u dnevnim kombinacijama najbolje je kombinirati uz najdraže kratke hlačice ili suknje, a kada govorimo o večernjim varijantama, kombinacija s kojom sigurno nećete proći nezapaženo uključuje tuniku i popularne biciklističke hlačice. Ova kombinacija iznimno je chic, a odabirom pravih modnih dodatak postaje ona o kojoj će se mnogo pričati.

Iako smo sigurni kako već imate svoju najdražu tuniku, u nastavku smo izdvojili nekoliko najatraktivnijih modela iz aktualne high street ponude koja nas je osvojila na prvi pogled.

Zara (100 kn), Reserved (130 kn)

Zara (100 kn), Reserved (200 kn)

Bershka (70 kn)

Topshop (115 kn), Zara (100 kn)

&other Stories (750 kn)

Stradivarius (140 kn, 120 kn)

Foto: Topshop, Bershka, Stradivarius, Reserved, &other Stories, Zara, Instagarm
Objavljeno: 08.07.2019. u 11:01
Tagovi: tunika

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p