TRENDOVI

U Bershki sada možete personalizirati traper komade!

Sjajna prilika za nešto unikatniji high street dizajn!

Često se može čuti kako su high street brendovi kopija kopije, no ipak u velikom izboru odjeće mogu se pronaći i pokoji drugačiji komadi koji će se sjajno uklopiti u razne modne priče. Ipak, ne možemo se ne složiti da high street brendovi katkad doista nude poprilično slične komade, ali ovog puta Bershka ima sjajnu mogućnost koja će vam se sigurno jako svidjeti!

Naime, riječ je o personaliziranim traper komadima, a koji su to točno možete otkriti u svega nekoliko klikova jer se u rubrici ‘Personalizirajte vaš traper’ može pronaći cijeli asortiman. Uglavnom je riječ o ‘must have’ trapericama, jaknama ili kratkim hlačama koje su kao stvorene za ljeto, a tu su i efektne bermude. Što se tiče same personalizacije, u ponudi je nekoliko motiva. Možete se odlučiti za neki od 12 DNM LAB uzoraka, Looney Tunes ili Evangelion motive te poznate logotipe grunge benda Nirvana, a uz to možete i birati i hoće li traper biti 'poderan' ili ne

Moramo priznati da se nama najviše sviđa personalizacija trapera s prvim slovom imena, a isto tako, vjerujemo da će vas na prvi pogled osovjitii razni uzorci s kojim će vaš traper komad biti posebna i drugačija stilska priča. Isto tako, personalizirani odjevni predmet je sjajan poklon dragoj osobi, stoga ako tražite nešto originalno i drugačije, s ovom Bershkinom opcijom nema greške!

Traperice (400 kn), jakna (400 kn)

Bermude (230 kn), jakna (380 kn)

Traperice (400 kn, 400 kn)

Sve traper komade koji se mogu personalizirati potražite na sljedećem linku!

Foto: Bershka, Instagram
Objavljeno: 21.07.2021. u 11:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p