TRENDOVI

U H&M-u smo pronašli model košulja-haljine koji je kao stvoren za sve prigode, pa i izlaske

Modni komad koji se lako uklapa u sve prigode

Kada bismo morali izdvojiti jedan modni komad koji se baš uvijek isplati kupiti, onda bi to bila košulja-haljina. Iako su nam haljine omiljeni odabir kada su nešto više temperature u pitanju, ovaj komad je toliko praktičan da uspješno odgovara i na zahtjeve nešto hladnijeg perioda, pa je pravo vrijeme da obnovite svoju kolekciju i za nadolazeću jesen!

Ako tražite model haljine koji će biti dovoljno svestran da se lako uklopi u razne prigode, onda ste na pravom mjestu. Košulja-haljina model je koji s lakoćom spaja strogoću same košulje te fluidnost i ženstvenost koju pruža haljina, pa tako imamo model koji je idealan za ispunjavanje svakodnevnih obaveza, kao i onih poslovnih, ali i model koji je idealan za casual izdanja kao što su izlasci.


Košulja-haljina koju želimo imati u kolekciji

Sjajan model koji spaja sve navedeno pronašli smo u ponudi H&M-a. Riječ je o košulja-haljini naglašenog gornjeg dijela, strukiranog i nešto kraćeg kroja zbog čega ćete ju obožavati kombinirati s visokim čizmama u jesen ili štiklama kad su u pitanju izlasci ili nešto svečanije prigode. Također, haljinu možete pronaći i u nekoliko različitih uzoraka, pa ako vam ovaj model odgovara, vrlo lako možete osvježiti svoju kolekciju s različitim stilovima. Njezina cijena je 19,99 € te smo sigurni da će postati vaš novi omiljeni predmet iz ormara!

H&M 19,99 €

Foto: H&M
Objavljeno: 17.09.2023. u 08:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p