TRENDOVI

U H&M-u smo pronašli odlične modele jakni za prijelazno razdoblje!

Praktični i chic modeli koje ćete lako kombinirati!

Iako se kalendarski i dalje nalazimo u zimskom periodu godine, ugodni proljetni dani samo što nisu stigli, a to znači da je pravi trenutak kako biste zavirili u aktualnu ponudu najdražih brendova i odabrali ključne komade za prijelazno razdoblje. Kao jedan od najvažnijih nameće se dobra jakna koja je istovremeno lagana, ali i dovoljno topla, a baš takve modele pronašli smo trenutnoj H&M ponudi!

H&M je jedan od onih high street brendova koji nas uvijek iznenadi sjajnom pristupačnom ponudom koja je i više nego nosiva. Tako samo ovog puta fokusirali jakne za prijelazno razdoblje, a već na prvi pogled vidljivo je kako se nose neutralni zemljani tonovi koji se jednostavno kombiniraju s nešto vibrantnijim koloritom te ostavljaju dovoljno velik prostor za prilagodbu vlastitom stilu.

Naravno, u ponudi se nalaze i modeli sa zanimljivim uzorcima kao što su karirani ili pepita, a možete se odlučiti i za zebra uzorak koji je već sad jedan od najpopularnijih. Zebra uzorak je sam po sebi vrlo upečatljiv, stoga odlučite li se kupiti takvu jaknu, pripazite da je ostatak kombinacije nešto suptilniji kako ne biste kreirali kičasti look. Osim spomenutih varijanti, ne smijemo zaboraviti niti na bezvremenski jeans, odnosno traper jakne koje su baš uvijek dobra ideja jer u svega nekoliko trenutaka svakoj kombinaciji podaruju casual mladenački prizvuk koji je kao stvoren za praktične dnevne kombinacije.

Budući da je toplo proljetno vrijeme pred vratima, kako bismo vam olakšali potražnju za praktičnom jaknom, u nastavku smo izdvojili nekoliko stylish modela iz aktualne H&M ponude!

29,99 €

29,99 €, 29,99 €

29,99 €

39,99 €, 39,99 €

34,99 €

34,99 €, 29,99 €

39,99 €

199,00 €, 39,99 €

59,99 €

39,99 €, 34,99 €

39,99 €

Foto: H&M, Instagram
Objavljeno: 03.03.2021. u 11:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p