TRENDOVI

U H&M-u smo pronašli odlične modele sunčanih naočala!

Jeste li već 'ulovili' svoje favorite?

Možemo se složiti kako su sunčane naočale ‘must have’ dodatak u bilo koje doba godine, ali ipak, tijekom toplijih mjeseci, nešto više poželimo obnoviti kolekciju. Upravo zato, odlučili smo zaviriti u ponudu jednog od najdražih high street brendova, a ista nas je u potpunosti oduševila. Pogađate, riječ je o H&M-u!

Baš kao što je to slučaj s odjećom, modni detalji također su podložni trendovima i promjenama. Upravo iz tog razloga, a kada govorimo o naočalama, nije loša ideja nabaviti nekoliko high street modela koji su tu da utaže našu želju za novim trendi dizajnom, a pritom ne opustoše budžet. Dobra vijest je ta što u nekim od omiljenih high street trgovina možete pronaći doista sjajne i zanimljive modele naočala koje će istaknuti vašu osobnost i svakoj kombinaciji pružiti ‘ono nešto’, a pritom i služiti svrsi. Mi predlažemo da se ovog proljeća i ljeta poigrate s uzorcima koji mogu biti vrlo dinamičan dekorativni dodatak naočalama, ali isto tako volimo i klasične modele koji naglasak stavljaju na jednostavnost i profinjenost koje uvijek izgledaju tako dobro.

Iako smo sigurni da već imate nove omiljene modele, kako bismo vas potaknuli a shopping, u nastavku smo izdvojili nekoliko predivnih modela sunčanih naočala koje trenutno možete pronaći u H&M ponudi pa vam ne preostaje ništa drugo nego odabrati one koje se najbolje uklapaju u vaš stil odijevanja!

9,99 €

12,99 €

7,99 €

19,99 €

7,99 €

7,99 €

9,99 €

19,99 €

9,99 €

7,99 €

9,99 €

7,99 €

Foto: H&M, Instagram
Objavljeno: 14.05.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p