TRENDOVI

U high street ponudu su stigli predivni modeli čizama od brušene kože koje jedva čekamo nositi

U iščekivanju proljeća

Sunčano i ugodno vrijeme ovog nas je tjedna nadahnulo da počnemo razmišljati o stilovima za prijelazno razdoblje koje nam se opasno bliži. Moramo priznati kako nam oproštaj od bundi, buca i debelih kaputa neće teško pasti, pogotovo kad vidimo atraktivne proljetne modele odjeće i obuće koji ovih dana stigli u high street ponudu.

Prošlog smo tjedna pisali o bezvremenskim Mary Jane cipelama koje su preplavile police popularnih trgovina, a čini se kako ćemo uz njih u narednim mjesecima gledati i brojne čizmice od brušene kože. Idealne za suho vrijeme, ove su čizme neizostavan dio festivalske i western estetike, no mogu izgledati sjajno i u kombinaciji s elegantnim, klasičnim komadima za svaki dan. Lagane i nježne, antilop čizme odličan su odabir za proljetne kombinacije, no mogu izgledati odlično čak i ljeti.

Zara, Mango i Massimo Dutti samo su neki od popularnih brendova koji su predstavili nove modele čizama od brušene kože. Stilovi su zaista raznovrsni - od odvažnih kaubojki preko nabranih širokih modela do elegantnih, visokih čizama. Među bojama prednjače uobičajeni zemljani tonovi poput smeđih i bež nijansi, koji se u pravilo vrlo lako kombiniraju. U nastavku donosimo 10 novih modela iz aktualne ponude u kojima jedva čekamo prošetati u toplijim danima.

Massimo Dutti (149,00 €) Zara (89,95 €)

Zara (59,95 €) Mango (49.99 €)

Mango (99.99 €) (99.99 €)

Mango (299.99 €) Mango Outlet (95,55 €)

Mango Outlet (46,99 €) Arket (137 €)

Foto: Instagram, Massimo Dutti, Zara, Mang, Mango Outlet, Arket
Objavljeno: 06.02.2024. u 10:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p