MODNI DODACI

U luksuznim potpeticama skriva se parfem

Kolekcija cipela Cesare Paciotti za jesen/zimu 2011./2012.

Luksuzne potpetice sa zaštitnim znakom bodeža i potpisom Cesare Paciottija jedne su od onih cipela čiji se dizajn iz godine u godinu unaprijeđuje u skladu s novim trendovima. Primamljive Paciottice ove jeseni čak odlaze korak dalje od ostalih, budući je poznati dizajner u potpetice vlastitih cipela odlučio pohraniti bočicu parfema simboličnog naziva "Essence", mirisa koji je istodobno seksipilan i dramatičan, baš kao i dizajnerova mala remek-djela te je namijenjen za prave femme fatale.

Ova siva gležnjača u kojoj se miris sakrio, samo je dio bogatog Paciottijeva jesensko-zimskog asortimana. Kao inspiracija za kolekciju poslužile su 60-te i 70-te godine prošloga stoljeća; prve zbog proporcija peta koje djeluju hippie-chic u kombinaciji s luksuznim detaljima, a druge zbog legendarne heroine i modne ikone Biance Jagger, koju bismo lako mogli zamisliti u ovoj obući.

Raspon boja zastupljenih u ovoj liniji kreće se od nezaobilazne crne, sive te smeđe, preko oker i boje petroleja, sve do jarko plave i crvene. Mnogo je brušene kože, zmijskog i leopard uzorka, krzna, vune, i štrasa. Čizmice su definitivno it segment kolekcije, varirajući od gležnjača do stilova visine do koljena. 


H.B.
Photo: Tooklookbook

Objavljeno: 07.09.2011. u 14:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p