TRENDOVI

U Mango su stigle čizmice iz kojih se nećemo skidati cijelu zimu!

Modeli kao stvoreni za prve dane jeseni!

Ako vam oproštaj od vrućih ljetnih mjeseci teško pada, onda su nove kolekcije za jesen nešto što će vam barem malo olakšati dolazak nižih temperatura. Ono od kuda gotovo uvijek započinjemo slagati svoju ljetnu garderobu su čizme, a sjajna vijest je ta da su novi modeli već stigli na police omiljene high street trgovine!

Idealne čizme za jesen osim što trebaju biti udobne, jednako tako očekujemo da budu nevjerojatno stylish te da se što lakše mogu ukomponirati u brojne outfite. Ove jeseni će kao i svake do sada, apsolutni favorit biti gležnjače na petu koje su idealne za svakodnevno ispunjavanje obaveza te za dane kada se želimo osjećati sređeno, ali s vrlo malo truda. Također, jesen neće proći niti bez omiljenih čizmica do koljena koje su kao stvorene za kombiniranje s omiljenim haljinama i suknjama. Sjajna vijest je ta da su upravo takvi modeli stigli na police high street trgovine Mango, a osim navedenih modela, naš apsolutni favorit definitivno su kaubojke koje su kao stvorene za nešto odvažnije outfite s modernim pomakom. Za njih ćete ipak trebati odvojiti nešto više novaca jer je u pitanju prava koža, no sigurni smo da će se ova investicija isplatiti jer će se dugi niz godina zadržati u ormaru.

U nastavku smo izdvojili nekoliko modela koje se isplati kupiti jer će biti savršeni začin baš svakog vašeg modnog izdanja!

2.200 kn, 1.000 kn

2.200 kn, 350 kn

250 kn, 450 kn

250 kn, 450 kn

450 kn, 700 kn

600 kn, 250 kn

Foto: Instagram, Mango
Objavljeno: 12.08.2022. u 19:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p