TRENDOVI

U Mango su stigli prvi modeli kupaćih kostima zbog kojih jedva čekamo ljeto!

Izdvojili smo najljepše modele kupaćih kostima za ljeto
Nerijetko na proljeće gledamo kao na uvertiru u ono što zapravo s nestrpljenjem iščekujemo, a to su vrući, ljetni dani. Šum mora, toplina sunca na našoj koži i omiljeni koktel u ruci nešto je o čemu već sada maštamo, a naše iščekivanje ljetnih mjeseci potiču i prekrasne kolekcije kupaćih kostima koje već sada možemo pronaći u ponudi omiljenih high street brendova!

Samo jedan pogled na prve ljetne kolekcije sasvim je dovoljan da postanemo svjesni kako je pred nama još jedna uzbudljiva modna sezona. Iako se možda ljeto na prvi pogled čini daleko, maštanje o godišnjem odmoru iz dana u dan čine većim upravo ove sjajne kolekcije, a koje polako otkrivaju prve modne trendove i modele idealne za najtoplije dane. I dok se polako pripremamo napraviti malene izmjene unutar garderobe, a koje će odgovarati prevrtljivom licu proljeća, maštanja o ljetu teško je obuzdati, ponajviše zbog nove kolekcije kupaćih kostima brenda Mango koja jednostavno osvaja na prvu.

Modeli koji će biti apsolutni ljetni trend

Tako će našu ljetnu uniformu za bezbrižne dane na plaži činiti prekrasni modeli kupaćih kostima, a koji su savršeni spoj klasičnih linija i nešto neutralnijih paleta zbog kojih kupaći preuzimaju status neodoljivog statement komada. Pored jednodijelnih kupaćih kostima, koji su već nekoliko sezona apsolutni hit, mjesta će se pronaći i za bikini modele vibrantnih boja koji savršeno laskaju preplanulom tenu. Također kolekcija je poprilično raznolika, pa su tako pojedini modeli obogaćeni nešto upečatljivijim nijansama i zanimljivim uzorcima, dok će u jednostavnosti crnih i bijelih tonova idealne modele pronaći baš sve ljubiteljice minimalizma.

U nastavku smo izdvojili nekoliko modela koji će se sigurno odmah razgrabiti, stoga ne čekajte predugo!

19.99 €, 15.99 €

19.99 €, 15.99 €

19.99 €, 19.99 €

22.99 €, 19.99 €

39.99 €, 49.99 €

49.99 €, 49.99 €

49.99 €, 49.99 €

49.99 €, 49.99 €

49.99 €, 49.99 €

Foto: Mango, Instagram
Objavljeno: 11.03.2023. u 17:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p