TRENDOVI

U Mangovoj ponudi smo pronašli salonke koje neodoljivo podsjećaju na obožavani Manolo Blahnik model!

Ljubav na prvi pogled!
Manolo Blahnik sinonim je za najženstvenije i najpoželjnije cipele na svijetu. Izašle iz uma jednog kreativnog genija, ove cipele su toliko kultne da im čak ni Carrie Bradshaw nije mogla odoljeti. Delikatne i elegantne, idealan su odabir za svaku posebnu priliku. Jedan model inspiriran „manolicama“ pronašli smo u Mangu. Nadamo se da ste spremni zaljubiti se na prvi pogled!

Manolo Blahnik Hangisi model je oličenje savršenih ženskih cipela i model o kojem sve zaljubljenice u cipele sanjaju. Upravo takve, u kraljevsko plavoj i crnoj boji, možete pronaći u Mangovoj aktualnoj ponudi. Satenski sjaj i ukrašeni špicasti vrh recept su za ultimativno elegantno izdanje. S ovim cipelama na nogama svaki outfit ćete vrlo lako podići na višu razinu. Visina relativno tanke potpetice je svega 8 centimetara pa ćete se u njima osjećati stabilno i stylish. Ovaj model dostupan je u online ponudi kao i u trgovinama po cijeni od 450 kuna. Sa sezonom slavlja pred nama, imamo opravdan razlog za kupnju ovog predivnog para cipela.

Naš favorit je model u kraljevsko plavoj boji jer nas asocira na jednu od kultnih scena omiljenog Seks i grada. Svi obožavatelji SATC-a (serije i filmova) će se sjetiti da je upravo ovakvim parom Faca zaprosio Carrie u praznom walk-in ormaru. Dok se netko ne pojavi s našim parom „manolica“, poklonit ćemo si ovaj predivni model za sve nadolazeće svečane prilike ili samo nedjelje kod kuće!

Mango (452 kn)

Foto: Mango, Instagram
Objavljeno: 25.11.2022. u 12:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p