TRENDOVI

U Mangu smo pronašli preslatke buce za snijeg!

Model s kojima je stylish kombinacija zagarantirana!
Advent je krenuo, temperature su se spustile, a kako bi atmosfera postala još čarobnija, nedostaje samo snijeg. Ipak, čak i ako se gradske ulice ne zabijele, topla i udobna obuća definitivno je nešto čemu težimo, a unazad nekoliko sezona buce su postale stylish odabir koji nosimo u odvažnim streetstyle kombinacijama!
 
Inuikii i uggs zasigurno su dva brenda koja su najviše popularizirala buce kao stylish komad, stoga nije čudno što ih high street brendovi slijede u stopu. Tako se odlični modeli mogu pronaći na raznim modnim adresama, a našu pažnju ovog puta ukrale su buce iz Manga. Radi se o preslatkom modelu u bež boji koji je načinjen od prave ovčje kože, stoga ne morate sumnjati u kvalitetu buca. Ove više gležnjače s lakoćom će se uklopiti u svaki stil odijevanja te ono najvažnije, zadovoljiti i najzimogroznije zaljubljenike u modu. Što se tiče kombinacija, predlažemo da ih nosite s omiljenim trapericama, udobnim džemperom, kaputom i prikladnim zimskim modnim detaljima. Naravno, volimo i varijante s haljinama ili suknjama te zaigranim gustim čarapama koje će u kombinaciji s bucama, outfit pretvoriti u pravu vibrantnu modnu priču koja sigurno neće proći nezapaženo. 

Kada se radi o održavanju ovih čizama, predlažemo da pratite upute te buce zaštite od vlage kako bi zadržale toplinu i kako se vanjština ne bi promijenila u dodiru sa snijegom. Jednom kada to napravite, možete biti sigurni da ćete još dugo sezona uživati u ovom preslatkom zimskom modelu.
 
Buce možete naručiti putem sljedećeg linka!

Mango (750 kn)

Foto: Instagram, Mango
Objavljeno: 04.12.2022. u 15:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p