TRENDOVI

U Mangu trenutno po nešto povoljnijoj cijeni možete kupiti najtraženiju jaknu za prijelazno razdoblje!

Model koji žele baš svi!

Unatoč tome što je zima u punom jeku, prije nego što se okrenemo, stići će nas prijelazno razdoblje koje nam nerijetko zadaje glavobolje kada su u pitanju jakne. To je razdoblje u kojem su nam kaputi pretopao odabir, a lagane jakne s druge strane nisu dovoljno adekvatne, ali ipak, moguće je pronaći odjevni premet koji je savršen za spomenuti period.

To je ovog puta divna kratka jakna iz Manga koja se može nositi na dvije strane. O čemu je točno riječ? Zanimljiv dvostrani dizajn dolazi s efektom umjetnog krzna te je jedan dio potpuno ‘krzneni’, a drugi imitira brušenu kožu. Isto tako, jaknu možete nabaviti u smeđoj i prljavo bijeloj boji, a tu je i efektan detalj u vidu ovratnika s reverima.

Prije (549,90 kn), sada (349,90 kn)

Što se tiče kombiniranja ovog modela, predlažemo da se odlučite za omiljene traperice i tanje pulovere, trendi chunky čizme ili pak neizostavne tenisice, ali naravno, nisu isključene niti varijante s haljinama, odnosno suknjama. Ova divna jakna je sama po sebi jako statement, stoga volite li upečatljive komade koji ‘nose’ kombinaciju bez previše dodatnih detalja, riječ je o odabir s kojim nema greške.

Također, jakna se trenutno može kupiti na sniženju i to putem sljedećeg linka, stoga požutite po svoj primjerak jer ne sumnjamo da će vas ovaj model osvojiti na prvu!


Foto: Instagram, Mango
Objavljeno: 19.01.2022. u 15:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p