TRENDOVI

U Mangu trenutno traju završni popusti i do 70%, a mi smo izdvojili komade koje se isplati kupiti!

Prilika koja se ne propušta!
Tko kaže da je kasno za odličan ljetni shopping? Iako ljetna sniženja traju već neko vrijeme, u trenutnoj ponudi omiljenih brendova pronaći ćete sjajne ponude koje uključuju i najveće popuste na završnim sniženjima, a koji sežu i do nevjerojatnih 70 %. Stoga, ako već niste obavili ljetni shopping na sniženjima, sada je idealno vrijeme da se bacite u potragu za omiljenim komadima koje ćete kupiti po nikad povoljnijim cijenama i koje ćete nositi i još nekoliko sezona!

A osim ljetnih komada, na velikim sezonskim sniženjima svakako savjetujemo da pažnju obratite i na jesenske, pa i zimske artikle za kojima ćemo već za koji mjesec tragati i nalaziti ih na policama trgovina - po punoj cijeni, a koje sada možete uloviti na genijalnim sniženjima. A upravo takva ponuda čeka vas u omiljenom Mangu koji je za svoje kupce pripremio zaista šarolik izbor različitog asortimana nosivog u baš svako doba godine. Od ljetnih haljinica, suknji, bluza, košulja pa sve do zimskih jakni i kaputa, trenutna ponuda Manga omogućit će vam da se dobro opremite za čak nekoliko godišnjih doba!


A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili naše favorite koje se definitivno isplati kupiti, a koji će svaku kombinaciju učiniti još boljom! Cjelokupnu ponudu potražite na službenoj stranici. 

Vuneni kaput (599,90 kn)

 Haljina (70 kn)

 Kaput (450 kn)

 Pulover (100 kn)

 Košulja-haljina (250 kn)

 Kombinezon (250 kn)

 Haljina (140 kn)

 Haljina (300 kn)

 Dvobojna haljina (350 kn)

Foto: Mango
Objavljeno: 01.08.2022. u 11:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p