TRENDOVI

U modu se vraćaju prsluci, a mi smo izdvojili najljepše modele iz aktualne ponude!

Sportski komad koji možete nositi na razne načine!

Ove sezone svjedoci smo 'procvata' sportskih komada koji dolaze u stylish ruhu te izgledaju toliko dobro u svakodnevnim opuštenim kombinacijama. Tako osim sad već nezaobilaznih trenirki i udobnih leisurewear komada, primijetili smo da se u modu vraćaju i prsluci. Naime, prsluci su sjajan komad za sportske aktivnosti, ali uz vješt odabir detalja i ostataka kombinacije mogu biti vrlo posebni i chic.

Moramo priznati kako nam ovaj trend udobnih i ležernih komada baš paše, a razlog zašto je tako vrlo vjerojatno se krije u činjenici da nam je pomalo dosta opterećujuće odjeće koja nas je u mnogočemu sputavala. Tog problema s udobnim sportskim komadima nema, a ovog proljeća već vidimo da će lagani pernati prsluci biti glavni hit. Spomenute komade možete kombinirati na pregršt načina, a jedan od omiljenih uključuje trenirke. Trenirke mogu biti jednostavne ili upotpunjenje ključnim detaljima kao što su primjerice efektni uzorci ili nešto drugačiji materijal, a što se tiče obuće, tu su omiljene tenisice s kojima ne možete pogriješiti. Iako je prsluke možda najuobičajenije nositi s trenirkama ili tajicama, vrlo dobro izgledaju i u kombinaciji s trapericama. Outfit s kojim ne možete pogriješiti voli jeans i lagane hoodice ili zaigrane džempere koji će na pravi način kreirati sportsku eleganciju te u konačnici styling s kojim možete u grad, šetnju ili na posao.

Kako bismo vam pomogli s odabirom, u nastavku smo izdvojili nekoliko stylish modela prsluka iz aktualne ponude najdražih brendova!

Zara (230 kn)

Stradivarius (200 kn)

COS (62,50 €)

Zara (230 kn), H&M (34,99 €)

Zara (200 kn)

Reserved (250 kn)

Reserved (400 kn)

Reserved (180 kn), Zara (300 kn)

Moncler (890 €)

H&M (39,99 €)

COS (69 €)

Foto: COS, H&M, Reserved, Zara, Stradivarius, Net-a-Porter, Instagram
Objavljeno: 25.01.2021. u 13:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p