TRENDOVI

Odjevni komadi u koje se uvijek isplati investirati

Klasika koja nikada ne izlazi iz mode

U moru raznih trendova koji dolaze i prolaze, postoje određeni komadi koji nikada ne izlaze iz mode te su vrijedni zadržavanja u ormaru. Riječ je o svim onim klasičnim komadima kojima inače i ne pridajemo puno pažnje, a opet ne možemo zamisliti naše outfite bez njih.

Prilikom kupnje odjeće trebamo imati na umu da su neki odjevni komadi vječni te da ih godinama možemo nositi na razne načine, a i dalje biti u trendu. Ove must have predmete možete nositi uvijek i svagdje, za sve prilike. Dok se pojedini trendovi zadrže neko vrijeme i sljedeće sezone više ne čujemo za njih, neki modni komadi su popularni svake sezone. Bijela košulja klasičnog kroja možda ne izaziva pretjerano uzbuđenje ali definitivno ju krasi svestranost i bezvremenski status jer su nebrojene mogućnosti njezinog kombiniranja.

@rutaenroute

Baloner je klasični odjevni predmet koji je odolio brojnim nametnutim trendovima i pravi je modni saveznik u kišnom jesenskom vremenu.Baloner možete nositi uz crnu haljinu ili kožne hlače pa čak i na tenisice. Baš poput male crne haljine, takve su i crne hlače, vječni klasik koji će upotpuniti svaku kombinaciju.

@claartjerose

@rutaenroute

Vunene veste su odličan saveznik kad temperature postanu niske, a od svih modela vesti koje vjerojatno posjedujete, one sive boje trebate zadržati jer je siva boja koja odolijeva svim trendovima. Udobne crne gležnjače su već dugo vremena nezaobilazni dio svakog jesenskog ormara i naš prvi odabir u kreiranju svakodnevnih kombinacija. Od ravnih klasičnih modela, do visoke potpetice, crne gležnjače ostaju konstanta naših jesenskih lookova.

@viktoriahutter

@rutaenroute

Foto: Instagram
Objavljeno: 09.11.2018. u 10:54

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p