TRENDOVI

U ovim komadima izgledate odmah privlačnije

Imate li ih sve?
must have komadi 
Postoje oni odjevni komadi u kojima se odmah osjećamo atraktivnije. No, nije to samo naš osjećaj - znanstvene studije su pokazale kako u određenim komadima uistinu izgledamo privlačnije.

Koje boje najbolje idu zajedno, trebamo li nositi visoke pete i koja haljina nam najbolje pristaje? Muče nas brojni stilski problemi. No, ako je vjerovati znanstvenim istraživanjima, u ovim sedam komadima izgledat ćete najbolje:
 
must have komadi

1. Visoke pete

Prema istraživanju koje je objavljeno u Archives of Sexual behavior, ne samo da su žene u visokim petama privlačnije muškarcima, nego će upravo tim ženama muškarci spontanije prići, ali i pomoći.

2. Mala crna haljina
Crna boja je kroz brojna istraživanja pokazala kako je broj jedan, a povezuje se uz seksipil, samouvjerenost i inteligenciju.
 
must have komadi 
3. Gola ramena
Dekolte i guza su jedini ženski atributi koji privlače muškarce? To nije istina! Znanstvenici na University of New South Wales otkrili su kako muškarce privlače žene koje pokazuju gola ramena i ruke.
 
must have komadi
4. Nešto crveno
Boju strasti i ljubavi vole podjednako i žene i muškarci, a The Journal of personality and social psychology je to i potvrdilo.

5. Komadi koji naglašavaju siluetu pješčanog sata
Članak koji je objavljen u Archives of Sexual Behavior istaknuo je kako silueta pješčanog sata privlači poglede, a trend pencil suknji visokog struka i crop topa upravo naglašava tu liniju.
 
must have komadi
6. Ruž
Znanstvenici na jednom francuskom fakultetu su proveli istraživanje s konobaricama. One koje su nosile crveni ruž, dobivale su mnogo više napojnica od strane muških gostiju nego one koje su posluživale bez ruža.

7. Sunčane naočale
Svaka fashionistica mora imati barem jedan dobar par sunčanih naočala u kojima će djelovati pomalo mistično, stylish i izrazito chic. One upotpunjuju svaki styling, a odlično prekrivaju i umorne oči i neprospavane noći.
 
M.D.
Foto: Jure Perišić, Splash News, Instagram
Objavljeno: 04.09.2015. u 11:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p