MODNI DODACI

U ovim potpeticama treba znati hodati

Casadei za kuću Prabal Gurung

Svaka ljubiteljica dobre štikle teško će odoljeti novom modelu u kojem noga izgleda moćno. Svaka ljubiteljica dobre štikle ipak će potiho priznati da njezine omiljene Louboutinke i nisu stvorene za cjelonoćno partijanje te da, iako oku ugodne, znaju natjerati suze na oči ako u njima provedete nekoliko sati. Kako je poznato da žene radi mode i dobrog izgleda često izdrže neugodnu bol u nogama, nije za čuditi se što dizajneri svake sezone izbacuju ubojite potpetice za koje trebate biti pravi majstor u držanju ravnoteže.

                      

 

Takvu seriju modela za sezonu jesen/zima 2013. predlaže i američki dizajner Prabal Gurung koji je u suradnji s kućom Casadei predstavio ove ljepotice s tankom tzv. blade potpeticom od 12cm. Paprena cijena od cca. 10 tisuća kuna nije zaustavila trendi Njujorčanke da stanu u red za svoj primjerak Casadei x Prabal Gurung sandala.

                      

Dolaze u nekoliko različitih nijansi a izrađene su od kombinacije egzotičnih koža. Hrabrije pripadnice ljepšeg spola (i one dubokog džepa) odlučit će se za visoke čizme u kojima noga izgleda poput oklopa.

U galeriji pogledajte novu kolekciju cipela s potpisom Prabala Gurunga.

A.P.

 

Objavljeno: 29.09.2013. u 16:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p