TRENDOVI

U ponudu 'high street' brendova su stigli prvi modeli ravnih natikača koje jedva čekamo nositi!

‘Must have’ modeli za ležerne stylish kombinacije!

Iako ćemo tek zakoračiti u proljetni period godine, ponuda omiljenih brendova već nas je natjerala da maštamo o dugom toplom ljetu i prozračnim kombinacijama u koje jedva čekamo uskočiti. Tako osim odjevnih predmeta, posebnu pažnju usmjeravao i na modne dodatke. Već sad smo zamijetili odlične komade ravnih cipela za pravu proljetnu i ljetnu sezonu, stoga smo odlučili toplo vrijeme dočekati spremni.

Natikače su sinonim ljetne obuće; tako jednostavne, a posebne, riječ je o modelima kojih u kolekciji nikad dosta, a srećom, omiljene high street adrese već su predstavile prve ljetne kolekcije u kojima se mogu pronaći i spomenuti modeli. Mi smo odlučili zaviriti u ponudu svih omiljenih brendova i moramo priznati da je ponuda vrlo raznolika te smo sigurni da ćete s lakoćom pronaći model za sebe!

Neutralni modeli koji se lako kombiniraju!

Mi glasamo za jednostavne varijante u neutralnim tonovima koje se jako dobro kombiniraju s upadljivim ljetnim bojama i zaigranim uzorcima. Nešto suptilnije cipele u tom slučaju kombinaciji će dati potrebni balans. Izbor je već sada šarolik, a nama su jako zanimljivi oni s metalnim akcentima. Tu su i modeli u jarkim bojama koji su idealno naglašavaju preplanulu put i daju kombinacijama upečatljiv dojam. Što se tiče detalja, izdvojili bismo modele s efektnim štras ukrasima koje nosimo i u večernjim prigodama, a u ponudi se mogu pronaći razne varijacije platformi koje su ove sezone veliki hit.

Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku izdvajamo nekoliko favorita iz aktualne ponude nekih od omiljenih high street brendova!

H&M (49,99 €), (32,99 €)

Bershka (35,99 €), H&M (25,99 €)

Bershka (29,99 €)

H&M (49,99 €)

Mango (39,99 €)

Zara (49,95 €), (25,95 €)

Zara (29,95 €), (49,95 €)

Zara (39,95 €), (29,95 €)

Foto: Zara, H&M, Bershka, Mango
Objavljeno: 17.03.2023. u 13:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p