TRENDOVI

U ponudu su stigli prvi božićni džemperi, a ovo su zasad naši favoriti!

Omiljeni komad iz kojeg se tijekom blagdanskog perioda ne skidamo!
Vjerovali ili ne, blagdanska euforija nam polako kuca na vrata, a to znači da je upravo sad pravi trenutak kako biste ormar laganim korakom nadopunili novim slatkim detaljima koji će potaknuti još bolje blagdansko raspoloženje. Naravno, sigurni smo da već imate nekoliko božićnih džempera iz prijašnjih sezona, ali vijest da su u trgovine stigli novi modeli dodatno nas je potaknula da zavirimo u ponudu!
 
Unazad nekoliko sezona božićni džemperi postali su nezaobilazan začin 'blagdanskim' kombinacijama te rado viđen gost onih svakodnevnih. Razlog zašto je to tako proizlazi iz toga što je riječ o iznimno udobnim i funkcionalnim komadima, ali naravno njihov najveći šarm su neodoljivi božićni motivi ili natpisi koji instantno izmamljuju osmijeh na lice. Ako možda niste ljubitelj kičastijih modela, možete se odlučiti i za nešto decentnije varijante kao što su primjerice običan jarko crveni džemper ili pak onaj u zlatnoj boji. Tako ćete jednako šarmantno komunicirati božićno raspoloženje, ali estetiku zadržati u nešto suptilnijim okvirima.

Što se tiče kombiniranja božićnih džempera, nosimo ih u raznim varijantama, pa tako jedna od omiljenih uključuje najdraže traperice ili suknju, udobne gležnjače i oversized kaput koji je tu da sve zaokruži na pravi način. Budući da su božićni džemperi postali toliko popularni i uobičajeni, nosimo ih i na posao, u grad, pa čak i na večernja druženja, stoga nema baš nikakvog razloga da ne zavirite u trenutni asortiman, a kako bi vam to što jednostavnije pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili nekoliko najljepših modela iz aktualne H&M ponude za koju vjerujemo da će se iz dana u dan 'debljati'!

30 EUR, 20 EUR

21 EUR, 40 EUR

25 EUR, 26 EUR

30 EUR, 20 EUR

30 EUR, 20 EUR

Foto: H&M, Instagram
Objavljeno: 06.11.2022. u 19:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p