TRENDOVI

U Reserved su stigli božićni džemperi i ne znamo koji nam je ljepši! 

Komad bez kojeg ne možemo zamisliti blagdanski period! 

Blagdanska čarolija je krenula, a samim time je idealan trenutak kako biste i svojoj garderobi podarili dašak blagdanskog raspoloženja. Tako smo odlučili zaviriti u festive ponudu omiljenih high street adresa, a svoje favorite s lakoćom smo pronašli u Reservedu. Naime, ovaj popularni brend predstavio je pregršt prikladnih modnih komada, a nama su za oko posebno zapeli - božićni džemperi.

Božićni džemperi su pravi ‘must have’ koji se jednostavno mora pronaći u vašoj garderobi, a Reserved nudi poprilično stylish modele. Možete birati između statement modela koji su vrlo upadljivi i zapravo klasično božićni, odnosno kriju zaigrane motive, ali možete se odlučiti i za nešto suptilnije, kao i elegantne varijante. Primjerice, običan crveni džemper također može poslužiti kao božićni, a radi se o nešto decentnijem odabiru, no nama je pažnju ukrao drugi crveni model upotpunjen upečatljivim kristalnim detaljima. Ovaj bogati džemper kombiniram baš na sve, a iako na sebi nema klasične božićne motive, itekako zrači blagdanskom estetikom. 

Nadalje, Reserved osim džempera ima i božićne kardigane, kao i duže modele koje možete nositi na tajice kao haljinu. Radi se o udobnim modelima koji su neizmjerno veseli i koje smo odmah poželjeli u ormaru, stoga ako još uvijek niste upotpunili garderobu prikladnim božićnim odjevnim predmetima, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih džempera s kojima nema greške

180 kn

360 kn

700 kn

260 kn

260 kn

200 kn

350 kn

300 kn

300 kn

300 kn

Foto: Reserved, Instagram
Objavljeno: 27.11.2022. u 12:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p