TRENDOVI

U Reservedu smo pronašli odlične modele parki!

Model koji je u trenutnom razdoblju vrlo koristan!

Iako čim zahladi obožavamo uskočiti u omiljene kapute ili ‘puffer’ jakne, postoji još jedan model kojem se rado vraćamo. Naime, riječ je o parkama, praktičnoj varijanti koja je idealna za kišne, ali i zimske dane te kao stvorena za sve one koji vole casual look s dozom posebnosti. Parke su zapravo stylish sportski komad kojeg sada kombiniramo na sve, stoga nema razloga da se jedna ne pronađe i u vašoj kolekciji!

U potrazi za idealnom parkom, ovog puta odlučili smo zaviriti u Reserved ponudu i nismo požalili. Trenutno se može pronaći velik broj modela, stoga ne sumnjamo da ćete u tren oka pronaći onaj koji najbolje pristaje vašem stilu. Nama se jako sviđaju maslinaste varijante koje možemo zamisliti u kombinaciji s najdražim trapericama i toplim džemperom, ‘chunky’ čizmama i modnim dodatcima koji će sve zaokružiti na prvi način.

Isto tako, u ponudi su i predimenzionirani modeli koji su sjajni za eksperimentiranje s odjevnim kombinacijama, kao i oni provjereni s kojima nema greške. Stoga, budući da je pred nama sve hladnije vrijeme, kiša i slične zimske oborine, pravi je trenutak da nabavite ovaj krajnje praktičan i funkcionalan komad koji će vas sigurno potaknuti da kreativne casual modne priče.

U nastavku potražite nekoliko najljepših parki iz aktualne Reserved ponude!

500 kn

400 kn

700 kn, 260 kn

400 kn

600 kn

700 kn, 400 kn

350 kn

400 kn

600 kn, 300 kn

400 kn

600 kn

Foto: Instagram, Reserved
Objavljeno: 09.10.2021. u 14:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p