TRENDOVI

U Sinsayu smo pronašli predivne modele tenisica do 100 kuna!

Hit tenisice koje ćemo uskoro viđati posvuda
Kada bi morali izdvojiti jedan modni dodatak koji se kao takav mora pronaći u baš svakom ormaru, onda bi to definitivno bile tenisice. Iako smo ih nekada svrstavali u kategoriju obuće koja je rezervirana isključivo za sportska izdanja, danas je riječ o predmetu bez kojeg su svakodnevni outfiti nezamislivi...

Dobra obuća nešto je o čemu itekako trebamo voditi računa prilikom osmišljavanja svakodnevnog modnog izdanja, a sve s ciljem da nam ispunjavanje obaveza bude što lakše i udobnije. Upravo zato sve češće tenisice preuzimaju glavnu ulogu u našim casual modnim izdanjima, ali i u onim poslovnim gdje ih obožavamo nositi u kombinaciji s oversized blejzerom. Kako su tenisice unazad nekoliko godina postale poprilično popularan detalj baš svakog našeg outfita, veliki broj modnih brendova je u svoju ponudu uvrstio genijalne modele koji se izdvajaju svojim trendi izgledom i cool karakterom. Kao vječna klasika izdvajaju se modeli u nešto neutralnijim nijansama, poput one krem ili u crnoj boji, dok će monotoniju baš svakog outfita razbiti tenisice u pastelnim tonovima.

Nadalje, riječ je o modelima koje ćete vrlo lako kombinirati s baš svim predmetima iz ormara, pa i haljinama i suknjama koje u posljednje vrijeme obožavamo vidjeti u ovoj kombinaciji! Kako su trenutno aktualna velika sezonska sniženja, sjajne modele možete uhvatiti po još boljim cijenama, a što potvrđuju i tenisice do 100 kuna brenda Sinsay koje smo izdvojili u nastavku!

50 kn, 76 kn

70 kn, 90 kn

80 kn, 85 kn

85 kn, 90 kn

100 kn, 60 kn

Foto: Instagram, Sinsay
Objavljeno: 02.08.2022. u 12:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p