TRENDOVI

U Stradivarius su stigli najljepši modeli čizama koje morate imati!

Vrijeme je za pravi jesensko-zimski shopping!

Iako to možda sami sebi ne želimo priznati, ljeto je na izmaku, a to nam iz dana u dan potvrđuju i sve niže temperature. Ipak, razdoblje pred nama također nosi brojne lijepe trenutke, a neki od njih uključuju stylish slojevite modne priče u kojima je naglasak na čizmama. Srećom, Stradivarius je nedavno dodao novitete aktualnoj ponudi i moramo priznati da ne znamo koji model nam je bolji!

Možemo se složiti kako su čizme i gležnjače omiljene jesensko-zimski modni dodatci i to prvenstveno zbog svoje funkcionalnosti. Naravno, nije zanemariva niti estetika koja je ove sezone vrlo slična onoj lanjskoj, odnosno i dalje se nose nešto glomazniji modeli koji u kombinaciji s omiljenim modnim komadima izgledaju tako dobro. Spomenuti tip čizama možete nositi s hlačama, odnosno trapericama, ali i raznim varijantama suknji, haljina ili kombinezona.

Mogućnosti je doista mnogo, a što se tiče boja, naglasak je na neuralnom zemljanom koloritu koji koketira s tamnim i svjetlijim nijansama. Isto tako, nose se i gumene čizme koje su vrlo stylish i drugačije te svakoj kombinaciji podaruju dašak odvažnosti koja se izdvaja iz mase. Stoga, ako ste u potraži za novim odličnim varijntama čizama i gležnjača, u nastavku smo izdvojili neke od najljepših modela iz aktualne Stradivarius ponude!

380 kn

280 kn, 380 kn

300 kn

450 kn, 300 kn

230 kn

600 kn, 300 kn

450 kn

300 kn, 450 kn

300 kn

300 kn, 450 kn

Foto: Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 17.09.2021. u 12:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p