TRENDOVI

U Stradivarius su stigli odlični modeli kaputa koje želimo u kolekciji!

Modeli koje ćete kombinirati s lakoćom!

Pred nama su sve hladniji dani, a to je idealan trenutak kako biste zavirili u aktualnu ponudu najdražih brendova i kolekciju upotpunili stylish, ali i funkcionalnim novitetima. Kaputi su bez razmišljanja omiljeni zimski komad jer nas prije svega griju, a zatim naravno, nije zanemariv niti neodoljiv chic look koji baš nikad ne izostane. Potaknuti time, zavirili smo u aktualnu Stradivarius ponudu i pronašli nekoliko odličnih modela!

Kao što smo spomenuli, kaput prije svega mora biti funkcionalan i služiti svrsi, a to znači grijati nas. Nakon toga dolazi stylish segment, no srećom, brojni svjetski brendovi pobrinuli su se da varijante koje trenutno možete pronaći objedinjuju sve stavke. Moramo priznati da unatoč sjajnim modelima u boji, obožavao i one neutralnog kolorita koji se tako lako kombiniraju, a svakom outfitu pružaju dašak luksuzne estetike. Ovakvi modeli kaputa idealni su za sve one koji vole minimalističke kombinacije, ali sjajno se uklapaju i u vibrantne modne priče ili u stylinge gdje je naglasak na kombiniranju različitih uzoraka.

Što se tiče dizajna, izbora je doista pregršt, pa tako osim klasičnih modela do koljena, možete pronaći asimetrične varijante ili pak one s efektnim detaljima, ali i perjane modele koji su izrazito topla opcija koja pomiruje sportsku eleganciju i trendi dizajn. Sve to, pronašli smo na policama Stradivariusa, s ista se neprestano nadopunjuje, stoga je idealan trenutak kako biste nabavili svoj novi omiljeni model i zimske dane dočekali spremni,

Ovo je nekoliko ključnih modela koji su nam odmah zapeli za oko!

550 kn

280 kn

280 kn

280 kn

300 kn

400 kn

400 kn

500 kn

500 kn

500 kn

550 kn

550 kn

500 kn

Foto: Instagram, Stradivarius
Objavljeno: 02.10.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p